LazyPerch Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Hej zamierzam zakupić PONTON KOLIBRI KM-330PP GW. 8L TOKAREX + SILNIK HAIBO 54 WOLTOMIERZ BEZPIECZNIK TOKAREX + AKUMULATOR ŻELOWY WZMOCNIONY KOYOSONIC NPCG-120Ah i moje pytania brzmią tak: 1. Czy idzie przyzwoicie wędkować we 2 ?2. Czy ten silnik może być do tego akumulatora ? Proszę o wypowiedź osób co mają pojecie zbędne komentarze , będą ignorowane Dziękuje z góry za pomoc i liczę że nie będzie "hejtów" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Lowilem czesto na takim kolibri we dwoch.Dwie ławki na srodek złączone. Jeden na burcie przy silniku, drugi na burcie od strony dzioba. Jest na prawde przyzwoicie. Aku o wystaczajacej pojemności, ale tej firmy nie znam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LazyPerch Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Lowilem czesto na takim kolibri we dwoch.Dwie ławki na srodek złączone.Jeden na burcie przy silniku, drugi na burcie od strony dzioba.Jest na prawde przyzwoicie.Aku o wystaczajacej pojemności, ale tej firmy nie znam.Dziękuje ślicznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloner11 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Posiadam Kolibri 330PP, łowienie to max dwie osoby ale jest komfortowo. Jedna ławka na maxa do przodu, druga max w tył i nie wchodzimy sobie w drogę siedząc. Łowienie na stojąco też jest komfortowe. Co do firmy z której chcesz zamówić, zadzwoń do nich wcześniej ja na swój czekałem miesiąc i tylko dlatego, że zmieniłem wybór, bo mieli wystawione na aukcji a potem się okazało, że nie wiedzą kiedy będą mieli na magazynie- a ostatecznie musiałem wziąć inny, bo bym się nie doczekał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Mam taki zestaw z tym ze aku 110. Jak najbardziej sie da lowic w dwie osoby. Samemu to w ogole jest aligancko. Lowilismy zarowno na siedzaco jak i stojaco rozniez. Podloga ksiazka daje rade. Jednak jak masz kase to doloz do gumy z kilem. Na duzych wodach jest spoko. Jednak na malej wodzie ten ponton zachowuje sie jak tir na oblodzonym zakrecie 90stopni. Jakbym kupowal drugi raz to na bank z kilem. 330 na 2 jak najbardziej spoko. Zwlaszcza ze wszystko mieszcze w kombiaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi