pomidor babinicz Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 150 tysięcy lat temu dostałem 2 garści takich zbyt przelotowych główek. Zrobiłem straszne druciarstwo: główka na gruby dental, w dziurę termoglut, po zaschnięciu nożykiem ciach ciach naddatki i na hak. Nie wiem czy teraz by mi się chciało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Koszerne jeśli zakladane, jeśli doklejone na stałe to już nie, bo spinningowe a nie muchoweKoszerny lub nie to jest sposób podania, a nie konstrukcja samej przynęty. Oczywiście po przekroczeniu pewnej granicy wagowej "muchy", kurczą się możliwości jej koszernego użycia.. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez mack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Mack, nabijam się przecież Są ludziska którym przeszkadzaliby spinningiści z twisterem na UL, ale już żyłka z gangrenami jest ok. Spinningowy mikrojig (czyli nota bene ciężka nimfa) jest be, ale krotka pod muchówką cacy.Podanie jednakowe, a różnica w umiejscowieniu i rodzaju kołowrótka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi