CM Punk Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 To te zadrapania musiałby być monstrualne,że trzeba by je aż szpachlować,myślę,że podkład i jego wyszlifowanie da pożądany efekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Panie Tomaszu? A zrobiłby Pan fotkę złożonego produktu.No to już dwa można wrzucić... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Turas ładnie wygląda bardzo, gud dżiob Panie Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Tomek klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mam nadzieję, że klasa to będzie jak skończę skrobać Z-C.. "Lustro" z Millenium będzie się mogło schować... A i jeden z Panów mnie natchnął, to później się zrobi jednego w "umaszczeniu" typu Colt 1911... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Panowie, a czy ktoś próbował zmienić umaszczenie swojego kołowrotka- hydrografiką?Sam nad czymś takim myślałem, by jednego z Czarnych zrobić ala Tribal, właśnie folią hydrograficzną.Tyle, że nie wiem co jak i z czym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mam nadzieję, że klasa to będzie jak skończę skrobać Z-C.. "Lustro" z Millenium będzie się mogło schować... A potem do galwanizacji 24-karatowym złotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Mam stelle 4000fb która wygląda naprawdę kiepsko i myślę nad nową szatą dla niej bo już wstyd mi z nią na ryby wyjść :/ Interesuje mnie ta hydrografika, macie jakieś doświadczenia z tym związane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Mam stelle 4000fb która wygląda naprawdę kiepsko i myślę nad nową szatą dla niej bo już wstyd mi z nią na ryby wyjść :/ Interesuje mnie ta hydrografika, macie jakieś doświadczenia z tym związane?Ano nie... Ja się tam zabawiam "tradycyjnie".Ale skoro mówisz, że Twoja stelcia wygląda strasznie, to możesz bez wiekszego strachu przyeksperymentować i jak co nie wyjdzie albo powstanie "hydrozagadka", to zawsze można potem poprawić klasycznymi metodami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 mechanicznie śmiga jak ta lala dlatego nie chcę jej sprzedawać bo dostałbym za nią z 500zł ze względu na stan wizualny :/ Po powrocie z norge będę miał sporo czasu to sie za to wezmę a póki co wyedukuję się w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Wydzielone z wątku Czy Zorro jeszcze żyje tak na przyszłość http://decade.blog.jp/ Edytowane 7 Listopada 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 tak na przyszłość http://decade.blog.jp/A nie prościej (w sensie bliżej) https://www.facebook.com/fishingcolors/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) może, ale kołowrotki dla Decade są rozbierane, pasowane i składane później przez HEDGEHOG STUDIO, jakoś mam większe zaufanie ... ale np. nad samym panelem przednim do multika, np. Megabass IP, można by się zastanowić u nich, dzięki za link Edytowane 7 Listopada 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 No Jacek też nie wsadza młynka w całości do farby tylko rozbiera, czyści, lakieruje i przy składaniu smaruje, więc jak najbardziej profesjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 nie wątpię i nie podważam, po prostu przy nowych/drogich konstrukcjach wolałbym nie być "pierwszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madball Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 A nie prościej (w sensie bliżej) https://www.facebook.com/fishingcolors/może i prościej - ale drożej -po malowaniu u zorro troche grosza w kieszeni zostanie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 myślę, że jeśli ktoś decyduje się Tuningowac ulubiony sprzęt, to nie liczy grosików, a jeśli tak, to nie narzeka sądzę, że Arek po prostu nie miał , nie znał innych opcji ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Tak właśnie było Kamil a zaufanie do Pana Tomasza wzięło górę...W sprawie zapłaty jak zwykle pytam tylko ile mam wpłacić i dalej jest prosto bo ja jak zwykle nie pytam czemu tak drogo czy tanio, ale także nie obchodzi mnie jak to trudne i skomplikowane - to należy do kalkulacji wykonawcy,-. prosty układ on nie pyta skąd ja biorę pieniądze a nie pytam skąd on bierze pomysł, czas i chęci... Edytowane 7 Listopada 2015 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Teraz kolej na Z 3000 C Edytowane 7 Listopada 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Trochę taka imitacja skóry ten lakier tak ?? Wygląda ciekawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Tak - skóry - ze starego zbutwiałego węża strażackiego albo z kurtek "skórzanych" za komuny marki Parmalat 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 no czasami robi się tak specjalnie , ale tu raczej wygląda mi na błąd w doborze/mieszaniu lakieru + za gruby podkład, może też temp zrobiła swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 miało być gładko, czarno na wzór Morethana Branzino 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 miało być gładko, czarno na wzór Morethana Branzino 3000 a wyszedł branzlino. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Arek może warto by pomyśleć o hydrografice? Jak już chcesz mieć kolor custom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi