Banjo Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Sam składałem i na dodatek działają To są dość proste kołowrotki, poza tym w czasach kiedy Pan Tomasz był uchwytny telefonicznie sporo się od niego nauczyłem jak chodzi o samodzielny serwis turków... Dzięki. Ja mam ciągle barierę psychologiczną. Boję się, że po złożeniu zostaną jakieś części . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 To poszukaj i odezwij się na priv.Ja dopiero 7 stycznia wracam do pracy,od tego terminu mogę coś działać.Paavo malowanie aktualne? Już jest po 7 stycznia... ???? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Tomasz eS - udało Ci się pomalować kołowrotek w końcu.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Tomasz eS - udało Ci się pomalować kołowrotek w końcu.?Odpierniczył luviaska na zieloną żabkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Mnie akurat kolorek Luviaska Tomka bardzo przypasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Można foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Też bym z chęcią obejrzał foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Są chyba w wątku rodbuildingowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Są u mnie w wątku wyszło fajnie... Nic trudnego... Grunt to dobre przygotowanie powierzchni Pozdrawiam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Tomek, sam malowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Tak mi odstawił młynek kolega z ŁodziWygląd i wykonanie super.ale czy warto (nie chodzi o cene),młynek ns 110 procent sprawny ale nie używany ,stoi na regale żeby wnuczek iwnuczka były na widoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Tomek, sam malowales?Tak sam... Pozdrawiam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Pytanie dla znawców tematu anodowania - czy da się anodowac na czarno boczne panele okrąglaka Abu C3? Czy oryginalne białe napisy na panelach (nie te wytłaczane, a te naniesione farba/laserem) zostaną czy znikną? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Odgrzeję wątek - może ktoś poleci firmę, która oferuje usługi malowania / anodyzowania drobnych elementów o nieregularnych kształtach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Czy ktoś może chce albo wie kto mógłby przemalować Slammera ze złotego na niebieski metalik ? ????? Czy ktoś w PL robi kolorystyczny tuning ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Czy ktoś może chce albo wie kto mógłby przemalować Slammera ze złotego na niebieski metalik ? ????? Czy ktoś w PL robi kolorystyczny tuning ?????Kumpel może przemalować w mieszalni lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neor Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 W Białej ? Szukam raczej opcji anodowania . Na razie dzięki wezmę to pod uwagę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 W Białej ? Szukam raczej opcji anodowania . Na razie dzięki wezmę to pod uwagę . Tak w Białej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaleBielsko Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 WitajciePacjent Daiwa BG.Czy jest możliwa (trwała, estetyczna ) zmiana tych dodatków złotych na szpuli i na body - na kolor fioletowy ? Jest to realne do wykonania ? Anoda ? Lakier ?Znajdzie się ktoś w naszym rodzimym kraju kto fachowo podchodzi do takich zagadnień ???Pracowni wędkarskich do wyboru do koloru ale ktoś zajmuje się presonalizacją, custom-owaniem kołowrotków??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Dzień doberas Szukam osoby zajmującej się malowaniem aerografem, która będzie w stanie pomalować kołowrotek według zlecenia. Jeżeli możecie polecić kogoś z okolic Wrocławia lub samego miasta, to proszę o podanie danych kontaktowych. Dziękuję uprzejmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Hej. Może nie do końca w temacie malowania, ale zahaczam o stronę wizualną [emoji23] Pacjent to Shimano Calcutta , sporo rys głębsze i mniejsze … chciałbym go trochę „naprostować” żeby nie raził mnie tak w oczy… szczególnie panel boczny , jak się do tego zabrać żeby nie zdrapać napisów itp… czy sa na to jakies domowe sposoby ? Edytowane 26 Kwietnia przez SzczupakRzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Chciałbym nanieść dedykację na biały multik, podpowie ktoś jak to zrobić żeby było to w miarę trwałe? Myślałem o markerze do płyt ale pewnie z trwałością będzie średnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Chyba najprościej będzie wydruk na bezbarwnej samoprzylepnej folii. W punktach mają teraz takie cieniutkie i elastyczne, a trzymają się tak, że tylko stosowny rozpuszczalnik je ściągnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Wygrawerować , to najtrwalsze i najelegantsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi