popper Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) Wobler sygnowany Joker. Nie pamiętam na 100%. Sądzę, że to dzieło Roberta (@joker). Edytowane 16 Lutego przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Wobler sygnowany Joker. Nie pamiętam na 100%. Sądzę, że to dzieło Roberta (@joker).Dzięki za info ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Waldku co to za wobler? Choć nie są w moim zainteresowaniu (zbyt młode ), ale, tak jak napisał Waldek, to wobler Joker. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca Choć nie są w moim zainteresowaniu (zbyt młode ), ale, tak jak napisał Waldek, to wobler Joker.Jednego Jokera mam od Ciebie w nazwie 65 chyba Fario. Kapitalny na głębokie dołki i duże ryby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,31795198,dolny-slask-niepokojace-informacje-o-zaporze-pilchowice-mieszkancy.html#s=BoxPWD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Czy ktos byl i moze krotko napisac o wynikach.. Dzieki.. https://wroclaw.pzw.org.pl/szczegoly-artykulu/wyniki-ii-gpo-w-dyscyplinie-spinningowej-13042025-r-rz-bobr-wlen-nielestno_4xPPjrgoYjiBHmwNadhi?parent_way=214 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Czy ktos byl i moze krotko napisac o wynikach.. Dzieki.. https://wroclaw.pzw.org.pl/szczegoly-artykulu/wyniki-ii-gpo-w-dyscyplinie-spinningowej-13042025-r-rz-bobr-wlen-nielestno_4xPPjrgoYjiBHmwNadhi?parent_way=214Naprawdę zawody na 31 chłopa z ul to jest to, co jest tej gwalconej od lat rzece potrzebne... Jeszcze po zeszłorocznym kataklizmie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Naprawdę zawody na 31 chłopa z ul to jest to, co jest tej gwalconej od lat rzece potrzebne... Jeszcze po zeszłorocznym kataklizmie.To to piko zerknij tabelę wyników bo ja aż usiadłem ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia To to piko zerknij tabelę wyników bo ja aż usiadłem ...Bardzo prawidłowy wynik i uważam, że póki tak nie będzie na większości polskich wód, to nic się na plus nie zmieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia To to piko zerknij tabelę wyników bo ja aż usiadłem ...Tak, zerknąłem. Pozamiatali chłopaki :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Obraz nędzy i rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy50 Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) ta woda była pełna ryb . Do września zeszłego roku. Jest to najlepszy okres, aby oczyścić pilchowice i naprawić tamę. Kocham tę rzekę, znam każdy dołek, ale karty w tym roku nie kupowałem. Edytowane 16 Kwietnia przez hardy50 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia ta woda była pełna ryb . Do września zeszłego roku. Jest to najlepszy okres, aby oczyścić pilchowice i naprawić tamę. Kocham tę rzekę, znam każdy dołek, ale karty w tym roku nie kupowałem. Tu racja ale z naszymi gamoniami to może skończyć się tragicznie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Lipa na bobrze taka że płakać się chce. Mieszkam 12 lat nad tą woda. I to jest rok mega słaby i nie mówię tylko o wizytach z wędka nad woda. Bo częściej bywam bez kija. I jeszcze parę dni temu zatrucie w Marciszowie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalroy Opublikowano 20 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca (edytowane) ta woda była pełna ryb . Do września zeszłego roku. Jest to najlepszy okres, aby oczyścić pilchowice i naprawić tamę. Kocham tę rzekę, znam każdy dołek, ale karty w tym roku nie kupowałem. W październiku, po przejściu wody, pstrągi przed tarłem żarły aż miło, chociaż oczywiście miały być lipienie. Z tymi może byc problem, bo są znacznie bardziej wrażliwe na wielką wodę. Nie sądzę, aby kropki zniknęły. W tym roku praktycznie aż do końca maja woda była baaaardzo zimna, jeszcze pod koniec maja spływała pośniegowa woda z Karkonoszy. Dzisiaj poniżej Nielestna było piękne żerowanie zarówno na jętce, jak i na chruściku. Oczywiście zeszły sezon był lepszy, w zasadzie był najlepszy od paru lat, ale trudno oczekiwać, żeby sezon zaraz po powodzi był równie dobry. Edytowane 20 Czerwca przez Dalroy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi