luk_gda Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Cześć! Temat trochę towarzyski, więc nadaje się na Cafe We wrześniu z przyczyn zawodowych przeprowadzam się z Gdańska do Warszawy. Nie znam tam żadnego wędkarza (szczerze mówiąc prawie nikogo) i pytanie czy jest ktoś z kim mógłbym wspólnie polatać ? Spining, grunt na martwą - jestem otwarty na każdy temat. Odwdzięczę się wycieczkami po pomorskich wodach w ramach rewanżu Za wszystkie uwagi odnośnie miejscówek wartych uwagi i tych na które szkoda czasu też będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 To wpadnij na zlot, będzie nas tam kilku z Warszawy, ewentualnie na Garage Sale. Dwie fajne imprezy i doskonała sposobność poznania się osobiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Pewnie! Z chęcią się pojawię, może coś przytulę na garage sale dasz namiar na te eventy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Proszę:http://jerkbait.pl/topic/112623-ogólnopolski-zlot-jerkbaitpl-05-07102018/?p=2417847 i http://jerkbait.pl/topic/112431-garage-sale-v4-warszawa-1-września-2018-r/?p=2415435 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Tak podsumowując - odezwało się do mnie kilka osób na priv, czego szczerze mówiąc nie spodziewałem się. Wielkie dzięki i do zobaczenia nad wodą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi