Kupisz Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) u mnie fx 9 wiosną i giant x dogi latem pozamiatałyNa bolki takie skuteczne? Rzeka czy kałuża?Ps. Sklep Fi.h.ng-ma.t wycofał się z sprzedaży Mb gdzie to teraz w kraju można kupić oprócz giełdy na Jerku i Aledrogo? Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez Kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja nie wyobrażam sobie wypadu na bolenie bez popx-a. Bardzo skuteczny,a po za tym branie rapy na poppera jest jedyne w swoim rodzaju... Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez robbertzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamol84 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Na bolki takie skuteczne? Rzeka czy kałuża?Ps. Sklep Fi.h.ng-ma.t wycofał się z sprzedaży Mb gdzie to teraz w kraju można kupić oprócz giełdy na Jerku i Aledrogo?Kupisz ibait.pl Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher1985 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 spinningshop.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Wie ktoś może w jakie kotwice uzbrojone są FX9? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Panowie znacie cos wiekszego x-52 acrobat w podobnym ksztalcie super sprawdza mi sie na sandaczach a nie chce kalaeczyc tych malych i potrzebuje cos wiekszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 X-80 Jr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Kupilem jedna sztuke x80 sw ona sa chyba cout woeksze ,X80 jr to wersja plywajaca 65mm mysle ze bedzie to gorzej latac .A co sadziecie x-68 nie jest duzy tonacy i nie schodzi bardzo gleboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) GUZU cyt:Mam rowniez wobler, ktory moze byc popperem, moze byc zwyklym woblerem typu minnow, a moze byc tez turbinkowcem. W zaleznosci od sposobu prowadzenia. Jeśli to nie jest tajemnicą to czy mógłbyś podać nazwę tej wszechstronnie pracującej przynęty megabas Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 X Pod pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Wie ktoś może w jakie kotwice uzbrojone są FX9?VMC Barbarian nr 6. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Ja nie wyobrażam sobie wypadu na bolenie bez popx-a. Bardzo skuteczny,a po za tym branie rapy na poppera jest jedyne w swoim rodzaju... Jak prowadzisz tego poppera celowo łowiąc bolenia? Z woblerów MB polecam Megabass Flap Slap 77F. Nie jest to minnow ale crank typu shad. Nie jest to wobler, którym możemy rzucić za horyzont, ale za to posiada inne cechy, dzięki którym jest bardzo łowną przynętą.Przy długości 77mm waży 10,5g. Jest pływający jak to wynika z samej jego nazwy, ale ta pływalność jest niewielka, rzędu 0,5-0,6g.Prowadzić go można techniką stop&go, po zaprzestaniu skręcania linki, zaczyna powoli się wynurzać, nie przestając przy tym kołysać się na boki, dzięki systemowi kulek, które się przemieszczają w kierunku poprzecznym.Na ten stosunkowo duży wobler w trakcie tego wynurzania, lub po wypłynięciu gdy jeszcze drga, często biorą okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Z woblerów MB polecam Megabass Flap Slap 77F. Nie jest to minnow ale crank typu shad. Nie jest to wobler, którym możemy rzucić za horyzont, ale za to posiada inne cechy, dzięki którym jest bardzo łowną przynętą.Przy długości 77mm waży 10,5g. Jest pływający jak to wynika z samej jego nazwy, ale ta pływalność jest niewielka, rzędu 0,5-0,6g.Prowadzić go można techniką stop&go, po zaprzestaniu skręcania linki, zaczyna powoli się wynurzać, nie przestając przy tym kołysać się na boki, dzięki systemowi kulek, które się przemieszczają w kierunku poprzecznym.Na ten stosunkowo duży wobler w trakcie tego wynurzania, lub po wypłynięciu gdy jeszcze drga, często biorą okonie. Które wersje kolorystyczne szczególnie Ci sie sprawdziły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adatom Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 (edytowane) Jakie macie zdanie o tych woblerach? Widzę że sporo pojawia się ich na giełdzie, najczęsciej są to nówki, i tak właśnie zastanawiam się skąd się bierze taka duża podaż? No i ta cena, 60 pln'ow za woblera to dla mnie abstrakcja. Jak one się mają do np Salmo, są skuteczniejsze?Nie wiem jak się mają do Salmo, ale ja już dawno zauważyłem jeden podstawowy błąd w większych wobkach Salmo. Problemy przy rzucie. Na 10 rzutów 2 nie splątane a np. w Rapali na 10 rzutów 2 splątane. Dla mnie to problem, bo nawet hamowanie palcem nie pomaga.Może już to widziałeś, ale dla mnie bomba praca Edytowane 15 Listopada 2019 przez adatom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adatom Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Kupilem jedna sztuke x80 sw ona sa chyba cout woeksze ,X80 jr to wersja plywajaca 65mm mysle ze bedzie to gorzej latac .A co sadziecie x-68 nie jest duzy tonacy i nie schodzi bardzo glebokoPozwól to ocenić rybom nie nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin907 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witam, Panowie czy polecicie jakieś dobre wobki do twicha na sandacza?najlepiej neutralne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Witam, Panowie czy polecicie jakieś dobre wobki do twicha na sandacza?najlepiej neutralneDo połowu sandacza zaleca się raczej metodę Stop & go prezentacji przynęty a nie Twitching. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin907 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Ale ja pytam o twicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluson Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Witam. Mam zamiar kupic pare woblerow do jerka glownie model oneteen, oneteen jr czy polecicie jakies kolory które Wam sie sprawdzają? Czy te woblery są łowne, że sprawdza sie każdy- wszędzie?????pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 kup ITO Shiner, nie zawiedziesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 FX 9 - dla mnie universalny killer no i lata po horyzont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluson Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 No to teraz mam zagwostke. Raczej wezme 2 rózne modele zeby spróbowac na swojej wodzie który lepszy. Jak zdejme jedną z kotwic to nie wpływa to na prace przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 wpływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Ja z kanaty zdjalem srodkowa i tak lowila ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi