rekinn Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Mam trzy miesiące na zakup obrączek na ślub. Jest to mega ważna decyzja, dlatego zwracam się do Was o pomoc. Ktoś coś poleci? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Nie rób tego, zostań w stanie wolnym 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Dobrze ale to dobrze przemyśl co chcesz zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Jeśli już naprawdę nie ma odwrotu ???? a lubisz customy, hendmejdy czy inne hendkrafty to polecam: http://www.inneobraczki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Co tu polecać, jak by to chodziło o kołowrotek, wędkę to byłoby co doradzać Tu chodzi o kółko z metalu które waży (ciąży) i kosztuje więcej niż rzeczywiście 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 może coś JDM?sorry, musiałem... pozdrawiam 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Pogadaj z Jackiem Hetflaiszem, Igorem Olejnikiem - może zrobią Ci coś na wymiar, dobiorą grubość blachy, rozmiar kotwiczki ..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 A mi się wydaję że Kamila vel rekinn wrzuci zaraz jakiś link do sklepu z obrączkami... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Ostatnio widziałem ciekawa promocje.Do dwóch obrączek dokładali dryfkotwe.Może trochę dwuznaczne, ale cieszyło się wzięciem. Adresu nie podam, bo sklep zlokalizowany za granicą RP Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 A nie możesz powiedzieć, że obrączka to symbol zniewolenia i wolisz np. zegarek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 To tylko mniejsze zło. https://www.youtube.com/watch?v=V4wHOK5qdoI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilio Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Jeśli już naprawdę nie ma odwrotu a lubisz customy, hendmejdy czy inne hendkrafty to polecam: http://www.inneobraczki.pl Również polecam. Super robią, fajna obsługa. Rodzinna firma - w Warszawie przedstawicielstwo prowadzi córka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Guzu mówisz o dryfkotwie i masz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) ...do kompletu brakuje jeszcze GPSa z zaprogramowaną tylko drogą do domu i będziemy mieli komplet Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Cholera właśnie sobie przypomniałem, że dziś 10ta rocznica ślubu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Weź sobie z tzw. soczewką. Wygodna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Cholera właśnie sobie przypomniałem, że dziś 10ta rocznica ślubu @luksonnie ma za co... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 ... nie "piłują" tak po paluchu w czasie trzymania wędki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Może coś z wolframu lub tytanu? https://www.bizuteria-tytanowa.pl/obraczki-wolframowe-niebiesko-czarne,id173.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 (edytowane) Na przymiarkę rano i bez zmęczenia. Ja pojechałem po 10h kopania ogrodu. Mam obręcz do taczki. Plus jest taki, że od 8 lat leży w pudełku. Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez pomidor babinicz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 ... nie "piłują" tak po paluchu w czasie trzymania wędki I łatwiej się ściąga 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Wybierz model który Ci się podoba idź do złotnika niech Ci zrobi , kupę kasy zaoszczędzisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Wybierz model który Ci się podoba idź do złotnika niech Ci zrobi , kupę kasy zaoszczędzisz.Ja tak zrobiłem. Do tego pozbierałem stare złoto po dziadkach i po znajomości za komplet zapłaciłem 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Ja tak zrobiłem. Do tego pozbierałem stare złoto po dziadkach i po znajomości za komplet zapłaciłem 300 złJa dzisiaj zatankowałem za 300 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi