marecki003 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Cholera właśnie sobie przypomniałem, że dziś 10ta rocznica ślubu Oj, kto by tam rozdrapywał stare rany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Ja dzisiaj zatankowałem za 300 Daniel , za dużo pijesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Daniel , za dużo pijesz. Dzieki Piotr za troskę Doceniam.Ale nie ma powodów do niepokoju Tankowałem piezoelektryczny akcelerator do kompostownika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Coraz ciekawsze tematy się na forum pojawiają,nawet jak na cafe.Wczoraj nie mogłem się zdecydować jakie pomidory wybrać w warzywniaku.Rozważam założenie wątku. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw3rs Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 My mamy takie , 2 miesiące temu braliśmy ślub. Wygląd rzecz gustu , ale zwróć uwagę aby w środku były wyoblone. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Z tymi pomidorami trudny temat, chyba latwiej dobra zone znalezc, niz smaczne warzywa (wlasciwie owoce) w warzywniaku ???? Rekinnowi serdeczne zyczenia szczescia i anielskiej cierpliwosci na nowej drodze zycia ???? Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez coloumb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Rekinn - Ty se lepiej pomidory kup 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 To chyba nie obrączki, tylko ukryte pytanie czy cos się zmieni???? ja mam super kompankę na ryby z obrączką, różni się tym tylko ,że kiedyś nie miała tej obrączki . Uczyć zachęcać kupować ładne kołowrotki . U mnie pykło od samego początku ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 To chyba nie obrączki, tylko ukryte pytanie czy cos się zmieni ja mam super kompankę na ryby z obrączką, różni się tym tylko ,że kiedyś nie miała tej obrączki . Uczyć zachęcać kupować ładne kołowrotki . U mnie pykło od samego początku Pytanie czy macie ten sam komplet obrączek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Mają pewnie antyrozwodowe .???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Te sam komplet, na Blankach i na palcach tytany???? . Nie wiem ja u was ale ja sobie wybrałem i wyedukowalem , może inni maja z przydzialu????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 ... może inni maja z przydzialu.może jeszcze gorzej... z przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) czego nie kupisz i tak za jakiś czas wyląduje w dziale "sprzedam" Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez fonix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki003 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Najlepiej nosić skręcone razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Najlepiej wybierz sobie jakiś wzór,który Wam się podoba i daj na wzór dla złotnika. Jak tu już dobrze podpowiadali dobrze żeby były soczewkowe, lepsza wygoda itp. tak możesz zaszaleć i wybrać wzór znanego projektanta, a jak masz jeszcze swoje złoto to dużo dużo zaoszczędzisz. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Ważny też kolor ładniej prezentują się te złote wpadające w platynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekinn Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Mam trzy miesiące na zakup obrączek na ślub. Jest to mega ważna decyzja, dlatego zwracam się do Was o pomoc. https://www.jubilerskorpion.pl/obraczki-slubne Ktoś coś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi