michal7709 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Witam wszystkich ,mam pytanie łowi ktoś w ostatnim czasie na tym łowisku ? Nie byłem tam nigdy i mam zamiar się wybrać ,jeśli ktoś podzieli się swoimi info z góry dziękuję .Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Temat nie aktualny już wszystko wiem ,kąpielisko i to wszystko ,można usunąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 3 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Witam kolegów mam pytanie da się tam wejść na lód może ktoś łowił tam ostatnio jak wygląda sytuacja za wieści z góry dziękuję pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi