Qowax001 Opublikowano 3 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Podeślę Ci kilka w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 W rzeczy samej, niestety wiele osób nieświadomych dalej kupuje marketingowy bełkot i kupuje chrust z kilkuset procentowymi przebiciami bo ma japońską nazwę. Dzisiaj dużo firm w tej branży kieruje się ekonomią która nijak idzie w parze z jakością.To mówisz że Mikado nie jest japońskie? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Brzmi japońsko jak nic Mii-Kaa-Doo, San zresztą???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Coś tam sandaczowego w długości 6'6''-7' pod 10-30gr + guma mógłbym potestować na zaporówkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Ja zapytam o blank pod szczupaka 2.50-2.60m pod gumy 15-19cm i jerki do 60g.Jest coś fajnego i jaka kasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 To mówisz że Mikado nie jest japońskie? jak to nie: https://www.bloomberg.com/profiles/companies/0186586D:JP-mikado-japan-co-ltd xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Sorry, nie mogłem się powstrzymać [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik_FSL Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Jakis patyk pod relatywnie grube szczupakowe lowienie tak do 150-180g ? Cast / spin obojetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 M1 35lb lżej, ciężej inshore 40 lub 50 lb , tutaj mój dobry Kolega ma oblowione oba cięższe i jest pod wielkim wrażeniem myślę że kilka słów napisze niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik_FSL Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Podaj link do fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Podaj link do fbMasz tutaj:https://m.facebook.com/profile.php?id=100027345090547 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 9 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Kilka z ostatnich dni , niestety czas nie pozwala póki co na większą aktywnosc w temacie i sporo patykow wychodzi nawet bez jednej fotki. Z ciekawostek dużo czasu poświęciłem na modyfikacje mirage 671 i wyszło coś fajnego , wzmocniony dół i zmodyfikowany uchwyt dały fajny wynik zarówno w realnej mocy jak i wadze , gotowy kij wyszedł równo 43g. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Kolejne 5 patykow czeka na lakier, szczegóły na fb , myślę że warto zerknąć na filmy bo dwa blanki są szczególnie wybitne. Edytowane 12 Września 2018 przez Profil_Nieaktywny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Tydzień się kończy, za chwile zaczyna kolejny jeszcze bardziej pracowity. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Urobek delfinow z poprzedniego tygodnia,ubogo bo w międzyczasie powstaje kilkanaście patykow w klasycznym zbrojeniu na stojak.Filmy z ugięciami sp922ml , sp69l , modyfikowanego fxa 701 i tej słodko dzielonej 25 funtowki na fejsie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Łukasz co to za blanki karpiowe ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Urobek delfinow z poprzedniego tygodnia,ubogo bo w międzyczasie powstaje kilkanaście patykow w klasycznym zbrojeniu na stojak.Filmy z ugięciami sp922ml , sp69l , modyfikowanego fxa 701 i tej słodko dzielonej 25 funtowki na fejsie.a można tutaj prosić te ugięcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Filmów nie dam rady , musiałbym na yt wrzucać a mam tragiczne połączenie w nowym domu.Trochę walki z klasyką w oczekiwaniu na dostawę blankow. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Mógłbyś dać namiar na priv na tą swoją pracownię?Pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 3 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Kilka fot z życia pracowni...phenixy....crc...i cos na stojak, seria mega budżetowych patykow na blankach Tac na każdą kieszeń...jakieś tam rozbiórki mlynkow , lekkie poprawki i foto z nagrodą w konkursie z facebooka gdzie do wygrania jest sporo przynęt i wędka deep black na delfinku. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioruśPan Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Panie Łukaszu witam Pana jestem nowy na tym portalu ale bardzo podobają mi się pana wędki jaki jest czas oczekiwania na zrobienie wędki okoniowej ??? oczywiście szczegóły do ustalenia - szukam czegoś od 2-9 gr Nie mamy za duzych okoni ale trafiają się tu od 30-40 cm pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Panie Łukaszu witam Pana jestem nowy na tym portalu ale bardzo podobają mi się pana wędki jaki jest czas oczekiwania na zrobienie wędki okoniowej ??? oczywiście szczegóły do ustalenia - szukam czegoś od 2-9 gr Nie mamy za duzych okoni ale trafiają się tu od 30-40 cm pozdrawiam Na chwilę obecną realnie do 3-4 tygodni trzeba poczekać jeśli kij bez udziwnien, takie pytania lepiej kierować na priv lub na messengerze żeby nie robić z tematu bazaru Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Pracowity tydzień zakończony, trochę zarwanych nocek i wczesnych porankow , ale cieszy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Limonkowy jest zaje...fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 No jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi