Qowax001 Opublikowano 16 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 No jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 myślę co byś mógł ukręcić w takich barwach wojennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert3.s Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Super wykonanie i precyzja, podziwiam i gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 myślę co byś mógł ukręcić w takich barwach wojennych?Z tego co kojarzę to jeszcze podlodowki Ci brakuje w delfinie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Etap nr1 zakończony , kilkaset blanków wyselekcjonowanych pod Polski rynek już na miejscu , w zimę pewnie będą już pełne serie czegoś czego na rynku brakowało i co idealnie wpasuje się w nasze gusta póki co tajemniczo ale obiecuję że " będzie się działo " cieszę się że mogę być osobą wspomagającą te inicjatywę która jest dla nas wszystkich oraz że mogę pracować na tak zaje....stych materiałachBeda blanki 3 i 4 czesciowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Z tego co kojarzę to jeszcze podlodowki Ci brakuje w delfinie Wszystkie Ty kręciłeś więc wiesz doskonale co już mam, ale ja "chcem" limonke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Nie sadze ze podlodowka to dobry pomysl Lukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Bardzo dobry.Sprawdzę w tym sezonie.Wszystkie moje wędki są D+D to i podlodówka też powinna być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 30 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Spora przerwa i mało fotek bo i ryby brać zaczęły także z racji braku czasu na robienie zdjęć więcej można zobaczyć na filmach na fb , coś się kręci, coś przychodzi i coś wychodzi , wyjechało kilka suzuki dla zalatania dziury w 9yygodniu oczekiwania na dostawe phenixa... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Dawno nic nie wrzucalem ale ciągły brak czasu swoje robi , kije , kołowrotki, ryby , jakieś swoje projekty i wielu "macaczy blankow" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Polecam też zerknąć na facebooka masa grubych ryb wrzucana na konkurs którego wynik i losowanie już za 2 dni ! Foty z rybkami postaram się wrzucić po wszystkim. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Łukasz a od czego ta szczytówka tak wygięta w łuk? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Łukasz a od czego ta szczytówka tak wygięta w łuk? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaOd naciągnięcia palcami. taki mój wynalazek 0.8mm tip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 A z czego to... Pochwal się... Seria czy robiłeś wklejke? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Pełny węgiel od 3/4 długości kija 190 cm, narazie się nie mogę chwalić bo chciałbym znaleźć moment żeby to ubrać i połapać jeszcze sandacze póki pogoda pozwala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Połowienia konkretnych ryb aż do bólu każdej części ciała, ukręcenia tysiąca patyków, czasu na nasze młynki i realizację nowych pomysłów, spokoju w "prywacie" i zdrówka,zdrówka,zdrówka.Niech moc będzie z Tobą w dniu urodzin i po wsze czasy. Jerzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 I po konkursie 3 paki przynęt z plecionkami i wędka za ponad tysiaka zgarniete w pięknej atmosferze okraszonej masa pięknych ryb kilka wklejam i Wam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 O coś z życia kleju , przelotek , itd itp... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Kolejny tydzień się kończy a praca zaczyna, 5 uchwytów na blankach...2 txy , xzoga , auriga i kolejny sp722l , w międzyczasie stosik kolowrotkow , walka z podlodowkami w delfinie i pierwsze karpiowe blanki które chyba wreszcie można nazwać czymś ponad resztą, jutro wielki dzień, pierwszy blank projektu Janusza Dudziaka który będzie dostępny po nowym roku dostanie przelotki... tip 1.0 , 14 lb , pełen pręt, fast z plusem będzie grubo odpowiednia osoba wzięła się za zrobienie dla nas czegoś co niedawno wydawało się jeszcze niemożliwe i było "wędkarskim grallem" sam nie myślałem że efekt będzie tak piorunujący ale uśmiech nie schodzi mi z gęby nawet na chwilę czuć w projektach Janusza ogromną wiedzę i pasję. Edytowane 30 Listopada 2018 przez Profil_Nieaktywny 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Trzymam kciuki... Oj dawno z Januszem nie rozmawiałem... Chyba muszę czas znaleźć niebawem i mu trochę pozawracać gitarę Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Łukasz, tydzień jak tydzień pełno roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 https://m.youtube.com/watch?v=r9MhWc3d4VM Pierwsza część zabawy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Będzie ze stopką na wierzchu jako pierwszy z rodziny nowej ery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 https://m.youtube.com/watch?v=r9MhWc3d4VM Pierwsza część zabawy jaka długość i cw tego blanku z filmiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) jaka długość i cw tego blanku z filmiku6.6 stopy cw od dołu to łatwo ocenić, góra zobaczymy. Bede opisywał wszystko w miarę możliwości. Szczyt 1.0 mm , w dole 8.25 Edytowane 1 Grudnia 2018 przez Profil_Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi