ciavez Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Neon orange faktycznie może i przyjemniejszy od zielonego fluo, mniej męczący oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Dzień zaczął się spokojnie, a kończy dość innowacyjnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Moim zdaniem spokojnie można dac neon orange + wstawki z białego fluorescencyjnego. Trym podwójny na 3 przelotkach od szczytu i bedzie bajkaMasz Łukaszu jakieś kijki tak ukręcone ? Planuje zakup kija sandaczowego, z chęcią bym zobaczył efekt wizualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Masz Łukaszu jakieś kijki tak ukręcone ? Planuje zakup kija sandaczowego, z chęcią bym zobaczył efekt wizualny.Nie mam , staram się na bieżąco wysyłać zamawiającym, ale nie widzę problemu nawinac takiej omotki przy okazji i Ci wrzucić poglądowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Zabawy z podlodowkami ciąg dalszy , 1 uchwyt dwa wymienne tipy 0.7 + 0.85 mm , do tego kilka zaległości z kategorii wyciągamy 100% z blanku...12 lb tx dopalony o 10 cm , tx 20 lb docinany 17 cm , m1 17 lb docinane 8 cm , elixir 761-1 w 14 ringach wyszedł 56g także zważając na 228cm wynik póki co w tym modelu u mnie najlepszy.A na stojaku kolejny gagatek z wklejonym uchwytem czeka do jutra. Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Profil_Nieaktywny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Dzień zaczął się spokojnie, a kończy dość innowacyjnie Matko!... Rozpoznaję moje kręcioły! Zajrzałem tu akurat w czasie zabiegu operacyjnego... (mam nadzieję, że to nie sekcja...) Super wątek! Super kunszt! Super klimat! Super efekt prac! BRAWO ŁUKASZ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Będę wdzięczny 2 zwoje fluo są zrobione Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Profil_Nieaktywny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zdjęcie z prawej to omotka fluo na przelotce szczytowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 To ta sama omotka na obu zdjeciach , pomiedzy pomarańcz a żółty dałem 2 zwoje fluo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Czaje, jeszcze zapytam nici lakierowane czy przed lakierowaniem?Na zdjeciu dobrze nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Po lakierze już, bez sensu przed lakierem wrzucac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Długa przerwa , sporo zmian ale pracy nie brakuje , dużo czasu poświęcam teraz na rozwój własnych projektów ale spokojnie nadrobie...a wracając do meritum lawina ruszyła kolejne blanki projektu Janusza Dudziaka wjechały na blat i będzie naprawdę grubo , ciężko to ubrac nawet w słowa bo w wielu kategoriach miażdża na całej linii wszelką konkurencje , myślę że w tym tygodniu zostaną już zdrowo przetestowane i na łamy forum wskoczy obszerniejsza relacja w formie artykułu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Pod pstrąga coś się znajdzie z tych banków od Janusza? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Pod pstrąga coś się znajdzie z tych banków od Janusza? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaSpokojnie poczekajcie ile trzeba , jest cała seria 2 składowych patykow o takiej charakterystyce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Ciężko było mi je rozebrac z taśmy, każdy rzut i wygięcie daje banana na pyszczku, najchętniej bym na ryby pojechał przelotkami na taśmy dzisiaj lakier 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Coś się dzieje, jak to zimą napływ kołowrotków i przygotowania do artykułu o Januszowych blankach. Póki co obrzucane wstępnie ale pogoda nie pozwala na więcej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Ale żeby nie było patyki też się kręcą. Bcx88 czyli brzegowa sandaczowka z krwi i kości prawdziwa żyletka , asymetryczny mirage 671 pod zawody trout area, kolejna podlodowka na precie 0.7mm z dowijanym dołem, sp69l, 12lb m1 w cascie oraz travelek phenixa 20lb w 3 częściach pod ebro. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Koło budy z TD-Z w słoiczku masz smar shimano- do czego go używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Spokojnie poczekajcie ile trzeba , jest cała seria 2 składowych patykow o takiej charakterystyce.Czy długości 2.3-2.4m typowo pstrągowe 8-10lb , będą w ofercie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Koło budy z TD-Z w słoiczku masz smar shimano- do czego go używasz?Koło budy z TD-Z w słoiczku masz smar shimano- do czego go używasz?Knoby, uszczelki, czy elementy które mogą się utleniac , parciec i sniedziec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Czy długości 2.3-2.4m typowo pstrągowe 8-10lb , będą w ofercie ? Tak , 7.6 i 8 stopowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Tak , 7.6 i 8 stopoweBardzo dobrze ! Zdradź chociaż przybliżoną datę/miesiąc/rok . Chciałbym mieć na kropasa coś w delfinie , w tej długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 W drugiej połowie marca będa już dostępne prawdopodobnie a ofertę może uda się przedstawić wcześniej , pstragowe zabawki też już się ubierają także myślę że też coś o nich napiszą wtajemniczeni. Na spokojnie , jeśli tylko będzie więcej materiałów wszystko trafi na forum ja to co zrobiłem mam już obrzucane i wędrują do testerów, myślę że inne pracownie też z czasem będą dodawać swoje spostrzeżenia i opisy konkretnych modeli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Tak , 7.6 i 8 stopoweMasz na myśli, jeżeli chodzi i kjiki na pstrąga serię XPSJ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi