Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Masz na myśli, jeżeli chodzi i kjiki na pstrąga serię XPSJ ?Tak , pod jiga i robale jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Kiedy będzie dostępny opis i parametry wszystkich blanków Janusza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Tak , pod jiga i robale jak najbardziej.Najfajniejsza seria z całej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Kiedy będzie dostępny opis i parametry wszystkich blanków Janusza ?Nie zależy to ode mnie , Janusz wrzuci jak uzna że już czas i dokończy w pełni opisy bo naprawdę sporo czasu to pochłania. Panowie , spokojnie przed sezonem jeszcze wszystko wyjdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Najfajniejsza seria z całej oferty.Właśnie wróciłem z kolejnego oblawiania , jest sztos. Myślę że faktycznie względem rynku to się wyróżnia najbardziej ale mnie dzisiaj zaskoczyła sandaczowka ze spiralnym oplotem ta 15lb , fizyka się zalamala i wracałem do domu na wstecznym pod prąd i jeszcze z wyłączonym silnikiem, w przyszłym tygodniu skleje do końca artykuł i ogarnę może film bo dzisiaj grad , oststanio śnieg, a jeszcze wcześniej deszcz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Właśnie wróciłem z kolejnego oblawiania , jest sztos. Myślę że faktycznie względem rynku to się wyróżnia najbardziej ale mnie dzisiaj zaskoczyła sandaczowka ze spiralnym oplotem ta 15lb , fizyka się zalamala i wracałem do domu na wstecznym pod prąd i jeszcze z wyłączonym silnikiem, w przyszłym tygodniu skleje do końca artykuł i ogarnę może film bo dzisiaj grad , oststanio śnieg, a jeszcze wcześniej deszcz.Nie popadajmy w paranoję, bez przesady, bardziej nie odbiega względem rynku niż się wyróżnia. Myślę ,że to bardziej trafne określenie .W "nawijaniu makaronu na uszy" jesteś nr. 1. Lepszego nie znam . Dobrze ,że tylko " fizyka Ci się załamała . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zabawny jesteś, generalnie Twoje zdanie mało mnie interesuje raczej skłaniam się ku wrażeniom osób które miały okazję już obmacac gotowe wędki na tych blankach i nie muszą promować jednej marki więc może zostań w swoim idealnym torzitowym świecie bo jeżeli wiele osób budujących wędki ma co do tych blanków takie same odczucia jak ja to mi to w zupełności wystarcza i nie potrzeba Twojego urojonego makaronu serwować nigdzie bo czas sam pokaże ile warty będzie produkt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Panowie wyluzujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zabawny jesteś, generalnie Twoje zdanie mało mnie interesuje raczej skłaniam się ku wrażeniom osób które miały okazję już obmacac gotowe wędki na tych blankach i nie muszą promować jednej marki więc może zostań w swoim idealnym torzitowym świecie bo jeżeli wiele osób budujących wędki ma co do tych blanków takie same odczucia jak ja to mi to w zupełności wystarcza i nie potrzeba Twojego urojonego makaronu serwować nigdzie bo czas sam pokaże ile warty będzie produkt. Łukasz, myślę że Ty, jako osoba "budująca" kije, powinna mieć największe doświadczenie w tym wszystkim, a nie tylko "osoby, które miały okazję już obmacać gotowe wędki". Nie lubisz krytyki i podważania własnego doświadczenia, co mi się wydaję wielką pomyłką. Pamiętaj, że doświadczenie zawodowe nabywa się przez całe życie a nie przez niecały rok...Czasami trzeba głowę schylić głowę nad krytyką i wyciągnąć z tego wnioski... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Łukasz, myślę że Ty, jako osoba "budująca" kije, powinna mieć największe doświadczenie w tym wszystkim, a nie tylko "osoby, które miały okazję już obmacać gotowe wędki". Nie lubisz krytyki i podważania własnego doświadczenia, co mi się wydaję wielką pomyłką. Pamiętaj, że doświadczenie zawodowe nabywa się przez całe życie a nie przez niecały rok...Czasami trzeba głowę schylić głowę nad krytyką i wyciągnąć z tego wnioski...To nie jest opinia poprzez pryzmat doświadczenia a porównania wielu wędek na różnych blankach w danej kategorii nie tylko przeze mnie i jeśli coś się wyróżnia w bardzo pozytywny sposób to mam napisać że jest beznadziejne ? Czy schylic głowę bo ktoś o makaronie pisze ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Właśnie wróciłem z kolejnego oblawiania , jest sztos. Czyli, wszystkie inne blanki są gorsze zdecydowanie od tych, co miałeś nad wodą... Dlatego napisałem o doświadczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Czyli, wszystkie inne blanki są gorsze zdecydowanie od tych, co miałeś nad wodą... Dlatego napisałem o doświadczeniu...Nie są gorsze ani lepsze , każdy blank ma swoje zastosowanie i określone parametry jeśli je trzyma to super jest poprawny, a jeśli dostaje w danej kategorii blank szybszy i stabilniejszy o pięknym ugięciu , z narowistym ostrym jigowym szczytem i mi to pasuje oraz wielu osobom właśnie tego poszukującym to co mam napisać ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Nie wiem, ale odnoszę wrażenie, że za wszelką cenę, chcesz sprzedać tylko "swój" produkt, do którego tylko "Ty" masz dostęp... I jak się wkrada jakaś krytyka, to zawsze jest tak, że te nowości widziało już dużo osób... Nie gniewaj się, ale to Ty masz przetestować blanki dogłębnie a nie Twoi znajomi..I to Ty masz wyciągnąć własne wnioski a nie przez znajomych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Ja nie rozumiem zupełnie tego posta, nie jest to mój produkt i go nie chcę nikomu sprzedawać bo nie mam sklepu z blankami i mieć nie będę , ja cały czas piszę o swoich wrażeniach i wrażeniach osób które te kije już macaly i co jest w tym złego ? Czy to zły dział ? Czy temat ? A to co najistotniejsze to jak można rzetelnie ocenić coś w pojedynkę ? Skoro każdy inaczej postrzega tę samą rzecz i to tyczy się każdej sfery życia, to co jeden widzi na czarno inny określi jako białe... Więc zdecydowanie dpa mnie budujące są podobne spostrzeżenia wielu osób a nie patrzenie tylko na swój czubek nosa. Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Profil_Nieaktywny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Zabawny jesteś, generalnie Twoje zdanie mało mnie interesuje raczej skłaniam się ku wrażeniom osób które miały okazję już obmacac gotowe wędki na tych blankach i nie muszą promować jednej marki więc może zostań w swoim idealnym torzitowym świecie bo jeżeli wiele osób budujących wędki ma co do tych blanków takie same odczucia jak ja to mi to w zupełności wystarcza i nie potrzeba Twojego urojonego makaronu serwować nigdzie bo czas sam pokaże ile warty będzie produkt.Nie rozumiem po co tyle agresji. W tym co napisałem wyżej nie było żadnej złośliwości w żadnej mierze.Najmocniej przepraszam, że nie przytaknąłem twojej opinii i miałem nie co odmienne zdanie. Może nawet nie tyle odmienne, co nie co inaczej ubrałem to w słowa. Posypuję głowę popiołem i błagam o wybaczenie i więcej już nie będę, bo co ja tam się znam na temat blanków. Twoja opinia jest jedyna słuszna biorąc pod uwagę Twoją olbrzymią wiedzę, doświadczenie i znajomość światowego rynku blanków. A ja się zwyczajnie nie znam.Jeszcze raz proszę wybacz ,że śmiałem napisać "takie słowa" w Twoim wątku. Obiecuję ,że już nie będę. A tak na poważnie to proponuję trochę więcej pokory i szacunku dla czytających. Bez złośliwości oczywiście. Edytowane 14 Stycznia 2019 przez skalek-77 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) a nie patrzenie tylko na swój czubek nosa. Musisz przeczytać wszystkie swoje wcześniejsze wypowiedzi na temat blanków...Ale jeśli chcesz mieć miarodajną opinię, to odpowiedz mi na jedno pytanie.? Co Ty i Twoi znajomi mieliscie i używaliście jakiejkolwiek wędki na blankach oprócz tego, co Ty proponujesz???Bo twierdzenie, cytuję " wjechały na blat kolejne blanki Janusza, i będzie naprawdę grubo, ciężko to ubrać nawet w słowa, bo w wielu kategoriach, miażdżą na całej linii wszelką konkurencję"... Czyli po naszemu, wszystkie blanki Janusza, są lepsze o wszystkich innych produkowanych na świecie...Moim zdaniem, jest to lekko mówiąc nadużycie... Edytowane 14 Stycznia 2019 przez Werem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Musisz przeczytać wszystkie swoje wcześniejsze wypowiedzi na temat blanków...Ale jeśli chcesz mieć miarodajną opinię, to odpowiedz mi na jedno pytanie.? Co Ty i Twoi znajomi mieliscie i używaliście jakiejkolwiek wędki na blankach oprócz tego, co Ty proponujesz???Bo twierdzenie, cytuję " wjechały na blat kolejne blanki Janusza, i będzie naprawdę grubo, ciężko to ubrać nawet w słowa, bo w wielu kategoriach, miażdżą na całej linii wszelką konkurencję"... Czyli po naszemu, wszystkie blanki Janusza, są lepsze o wszystkich innych produkowanych na świecie...Moim zdaniem, jest to lekko mówiąc nadużycie...Chyba interpretacja na wyrost, napisalem o kilku blankach i wielu kategoriach (cechach) , wyżej napisałem że dla mnie jeśli coś jest szybsze , ma czulszy szczyt i pełniejsze ugięcie to w tych konktetnych przypadkach jest lepsze a celowo nie porównuje tego do innych firm i konkretnych modeli bo nie zależy mi na tym , ja przedstawiam coś co mi się podoba i to opisuje wedle swoich spostrzeżeń oraz spostrzeżeń osób mających z tym styczność, mało tego opisuje to w swoim temacie a nie jakim kolwiek innym , co w tym złego ? To je ja robię tu osobiste wycieczki i nie ja tu oceniam kogoś kogo nie znam rzucając tekstami o makaronie , poprzedni temat też nie ja rozkrecilem i nie ja porownywalem przelotki których używa wiele pracowni do plasteliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Łukasz, dalej odnoszę wrażenie, że tylko co Ty tworzysz, jest najlepsze...I, że tylko co Ty masz w ręku do testów uzbrojone jest naj naj...Nie gniewaj się, ale jest to "niepoważne". Jeśli przemawiałoby przez Cebie długoletnie doświadczenie, byłbym skłonny w to uwierzyć...Ale..., tak nie jest niestety...Bo za wszelką cenę chcesz zdobyć markę, nie mając doświadczenia. Jest takie powiedzenie "pokorne ciele, ssie dwie matki", a Ty chcesz za wszelką cenę wyssać, tylko jedną... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Wrzuć fotkę ugięcia tej sandaczówki z dzisiejszych testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Łukasz, dalej odnoszę wrażenie, że tylko co Ty tworzysz, jest najlepsze...I, że tylko co Ty masz w ręku do testów uzbrojone jest naj naj...Nie gniewaj się, ale jest to "niepoważne". Jeśli przemawiałoby przez Cebie długoletnie doświadczenie, byłbym skłonny w to uwierzyć...Ale..., tak nie jest niestety...Bo za wszelką cenę chcesz zdobyć markę, nie mając doświadczenia. Jest takie powiedzenie "pokorne ciele, ssie dwie matki", a Ty chcesz za wszelką cenę wyssać, tylko jedną...Nigdy nawet nie zasugerowalem ze coś co tworzę jest lepsze od czyjejś pracy , wyrażam swoją opinię na temat blankow, która pokrywa się z opinią osób które mialy już z nimi styczność i nie wyrażam jej bo mi się tak wydaje tylko wyrażam ją na podstawie testów, porównań, realnych parametrów, napisałem też już kilka razy że wędki te zostaną dokładnie opisane i dalej nie widzę problemu żeby każdy kto ma chęć zweryfikowal to na żywo i wyprzedzając Kolegi aluzje która pojawila się już kilka razy NIE jest to reklama , temat na forum założyłem za sugestią kilku osób a tym bardziej nie przewidywalem że w międzyczasie pojawią się blanki projektu Janusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Czy panowie podważacie to, że blanki zaprojektowane przez Janusza i na jego zlecenie wykonane mogą być lepsze niż inne, które Łukasz miał możliwość poznać, obłowić i co tam jeszcze przy okazji prowadzenia profesjonalnej pracowni? Bez sprawdzenia a choćby "pomacania" tak uważacie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Wrzuć fotkę ugięcia tej sandaczówki z dzisiejszych testówWrzucę jak tylko skończę artykuł, nie chcę przypadkowych i pojedynczych fotek, wolę to ubrać w jedną spójną całość i wrzucić jakieś fajne filmy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Witam myślę, że w dużej mierze miarodajne opinie o porównaniu blanków będą od osób które używały i jednych i drugich w praktyceo o zbliżonej charakterystyce, może osoby które już testowały lub testują się wypowiedzą lub zaczną wypowiadać...nie ma.jak to opinie z placu boju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Ciężka pora na zrobienie filmu , raz deszcz , raz śnieg a dzisiaj po pół godziny pięknej pogody grad i zamieć, nie mniej jednak pogoda ma być znosna w tym tygodniu więc do weekendu powinienem skończyć tekst , jutro dwie wędki lecą do Holandii gdzie chłopaki przetestuja ja przy okazji na dużej ilości ryb bo sezon tam trwa w najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Łukasz, prowadzisz Content Marketing niestety... I moim zdaniem popełniasz wszystkie błędy z tym stwierdzeniem związane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi