Skocz do zawartości

Sparta Rods

Qowax001

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepszym lekarzem jest żona.

I tu sie mylisz przynajmniej w moim przypadku. Moja zona-cytuje ,,albo wedki polowania pistolety albo ja w odpowiedzi uslyszala ze bedzie mi jej brakowac i to nie jest kawal dzis juz nie protestuje i jest pewnie jedna z nielicznych blondynek w Chicago ktora wie ile kosztuje stella trip na tuny i top of the line wedki i musi z tym zyc.

Teraz walczy z lodka a garazu ze musi wyprowadzac samochod zeby wyjac dzieciom zabawki ale to wojne tez przegra

• Like 7

I tu sie mylisz przynajmniej w moim przypadku. Moja zona-cytuje ,,albo wedki polowania pistolety albo ja w odpowiedzi uslyszala ze bedzie mi jej brakowac i to nie jest kawal dzis juz nie protestuje i jest pewnie jedna z nielicznych blondynek w Chicago ktora wie ile kosztuje stella trip na tuny i top of the line wedki i musi z tym zyc.

Teraz walczy z lodka a garazu ze musi wyprowadzac samochod zeby wyjac dzieciom zabawki ale to wojne tez przegra

Haloł tu jest polska inne zarobki i TP 

A co maja zarobki i Polska do tego jezeli zapewniasz rodzinie godziwe zycie i stac cie jeszcze na hobby i nie poswiecasz temu calego wolnego czasu to nie jest kwestia miejsca zamieszkania i wielkosci konta bankowego tylko czy dasz wejsc sobie na glowe czy nie

• Like 10

A co maja zarobki i Polska do tego jezeli zapewniasz rodzinie godziwe zycie i stac cie jeszcze na hobby i nie poswiecasz temu calego wolnego czasu to nie jest kwestia miejsca zamieszkania i wielkosci konta bankowego tylko czy dasz wejsc sobie na glowe czy nie

To jest jeden z prawdziwych facetów, już na wymarciu ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 3

Ostatni raz odchodzac od tematu nie jestem szowinista czy dyktorem nie raz mi wchoda na glowe i nic nie mowie bo chce im sprawic przyjemnosc i zdaje sobie sprawe ze wychowanie dzieci i ogarniecie domu to ciezka charowka ale Panowie nie zabierzemy niczego do trumny i tez nam sie cos od zycia nalezy .Wracajac do tematu Januszowych blankow to wiedzialem ze bedzie rewelacja mialem wiekszosc jak nie wszystkie w rekach ponad przecietne czesc rewelacyjna pare wybitnych patrzac z mojego punktu widzenia, napewno jedne z lepszych na rynku patrzac na cena/praca/jakosc/gwarancja a co najwszniejsze krajowe nie bedzie trzeba czekac miesioncami na blank z reklamacji bo i takie beda sie zdarzac nawet gdyby byly zrobione z,,kryptonite"????u jakiego kolwiek producenta

• Like 1

Są i u mnie ;) dostawa Qualia Blanks , więc nie tracimy czasu i poganiamy :) najpierw klasyki , jak tylko będą dostępne delfiny ruszamy dalej :) nie mniej jednal kilkanaście sztuk w klasyku do tej pory powstanie ;) tu 2x xjb701mh jako kij pod koguta i cięższe gumy , zarówno czułość jak i sygnalizacja szczytem bajkowe :) tip 1.6 mm , do zestawu okoń na ciężko - sandacz na lekko xjb661ml rasowa kosa o niesamowitej czułości i szczycie 1.4mm co przy mocy 12 funtów daje często szukany święty grall sandaczowy :) blank pięknie poddaje się pod rybą głęboko bez utraty dynamiki przy animacji czy zacięciu.

Owe patyczki dostaną do klasycznego uchwytu zbrojenie w systemie delta :)

post-55587-0-15888900-1557945381_thumb.jpeg

post-55587-0-94568200-1557945401_thumb.jpeg

post-55587-0-70795200-1557945454_thumb.jpeg

• Like 6

Są i u mnie ;) dostawa Qualia Blanks , więc nie tracimy czasu i poganiamy :) najpierw klasyki , jak tylko będą dostępne delfiny ruszamy dalej :) nie mniej jednal kilkanaście sztuk w klasyku do tej pory powstanie ;) tu 2x xjb701mh jako kij pod koguta i cięższe gumy , zarówno czułość jak i sygnalizacja szczytem bajkowe :) tip 1.6 mm , do zestawu okoń na ciężko - sandacz na lekko xjb661ml rasowa kosa o niesamowitej czułości i szczycie 1.4mm co przy mocy 12 funtów daje często szukany święty grall sandaczowy :) blank pięknie poddaje się pod rybą głęboko bez utraty dynamiki przy animacji czy zacięciu.

Owe patyczki dostaną do klasycznego uchwytu zbrojenie w systemie delta :)

Moje ci one. :D :D

Juz niedługo będą u mnie gotowe :)

Łukasz nawija , klej i wszystko co tam trzeba przyczepia.  :P