Qowax001 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Atc Bushido Nanophene 50lb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Blank 50lb z jednostopniowa na starcie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 (edytowane) Tez mi sie nie widzi mam 20,30 i 50 u mnie 30 juz ma podwujne tylko ostatnie 4 maja single foot Edytowane 27 Stycznia 2023 przez sharkfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Blank 50lb z jednostopniowa na starcie?Tak spokojnie , to wędka tylko i wyłącznie pod szczupaki pod konkretne modele streamera a to 50lb raczej na ostatnim centymetrze blanku ;] blank podobny do xzogi bbx ale chętniej pracuje środkiem także nie ma problemu z przelotkami żadnego, zbroilem ich kilka na niskiej ramce , na wysokiej , na 2 stopkach też w zależności od dolnika i wersji cast czy spin, nie ma żadnych problemów a targają masę metrowych ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Szczupakowo od Qualii , xpj66m 20 funtów mięsistego blanku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Ciężki weekend się zapowiada 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Napisz co to za cukierek w głębi, biały blank i turkusowa pianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Napisz co to za cukierek w głębi, biały blank i turkusowa pianka?Mhx MB biały, Kolega dla Żony wymyślił 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Bialy z niebieskim zawsze robi robote. Korci mnie zeby zrobic cala biala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Siadło dobrze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Bialy z niebieskim zawsze robi robote. Korci mnie zeby zrobic cala biala Nie chce Cię martwić jeśli chciałeś być pierwszy ale u mnie następny blank już czeka pomalowany na biało właśnie w tym celu Siadło dobrze Jak @Ark70 dorobi drewienka to musi wyglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Nie chce Cię martwić jeśli chciałeś być pierwszy ale u mnie następny blank już czeka pomalowany na biało właśnie w tym celu Jak @Ark70 dorobi drewienka to musi wyglądać Ani Ty ani ja nie bedziemy pierwszymi Mekamil wstawial takiego bialasa tutaj na forum lata temu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Klasycznie i najlżej jak się w zasadzie da , Jigowa Qualiablanks xjb681M czyli 17lb najgłębiej pracujące z serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Nowa zabawka , teraz wypalenie czy wygrawerowanie imienia , nazwiska, loga na kołowrotku , szpuli czy uchwycie do wędki będzie łatwiejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Najszybsze i najczulsze w 2 kawałkach co można sobie wyobrazić z #qualiablanks 228cm 17lb z grafitu Toray t1100g blank ogarniający ponad 45g przynęty i wcinający wszystko co pływa pod wodą waży zaledwie 50g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Trochę gruzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Przymiarki rękojeści które bardzo fajnie można wykorzystać do przedłużania krótkich blanków nie dodając niepotrzebnej wagi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) Najszybsze i najczulsze w 2 kawałkach co można sobie wyobrazić z #qualiablanks 228cm 17lb z grafitu Toray t1100g blank ogarniający ponad 45g przynęty i wcinający wszystko co pływa pod wodą waży zaledwie 50g. Czekałem na jakiś konkretny wpis w temacie tej mocniejszej Qualii z T1100G Od ilu startuje ten blank dołem? Dodałbym jeszcze, że dobry blank na tych matach jest właściwie nie do złamania "na rybie". Materiał video jest własnością Olympic Co Edytowane 10 Lutego 2023 przez kineret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) Czekałem na jakiś konkretny wpis w temacie tej mocniejszej Qualii z T1100G Od ilu startuje ten blank dołem? To czucie zależne jest od wielu czynników, młynek, linka , pogoda etc etc ale to wiesz doskonale myślę że takie 10g glowki plus coś tam jest super wyczuwalne przy dobrym uzbrojeniu , jeśli chodzi o czułość to wyraźnie to odbiega od całej reszty ale to też z racji zbieżności blanku bo nie jest jakimś cieniaskiem na dole zdecydowanie, super uzupełnienie oferty bo to zupełnie inna charakterystyka niż jigowe xjb , tu szczyt nie jest taki subtelny i sygnalizujący, cały fun tkwi w czułości w łapie, ja tych blanków najwięcej zrobiłem do Holandii na duże ilości sandaczy, super sie nadają do ciężkiej roboty i siłowych holi , dolnik jest nieustępliwy Edytowane 10 Lutego 2023 przez Profil_Nieaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Można startować z kolejnym tygodniem na pierwszy ogień Xzoga BBX 15kg i dwa pstragowe mhxy s782 z nowym ciepłym uchwytem dosyć minimalistycznym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Vertical pochłania wszystkich , kolejna Xzoga BBX tym razem 8kg lekko i poręcznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Z tych najfajniejszych pod lekkiego twitcha Gawas do 25g blank wyglądający jak zabawka a potrafi zawstydzić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Qualia xjb862m czyli 12lb 260cm ważące na gotowo jedynie 90 gramów oraz kolejka morskiego towaru do wyginania na ściance. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Prosta , tania i pancerna Xzoga Shitenno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Lemax Barbarian Solid 50lb cięty do 173 cm pod cięższy jigging za Halibutem ale dalej zachowujący piękne paraboliczne ugięcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi