DelTor0 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 W jakie przelotki zbroiles tego M1 25 czy 35lb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 16-10-8-tunel 6 + top 6 ,2 stopki wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 16-10-8-tunel 6 + top 6 ,2 stopki wszystko KL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 16-10 kl wysokie reszta kl, to są tytanowe sg, startowa stal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 czyli 16 i 10 KLH, reszta KL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) Etap nr1 zakończony , kilkaset blanków wyselekcjonowanych pod Polski rynek już na miejscu , w zimę pewnie będą już pełne serie czegoś czego na rynku brakowało i co idealnie wpasuje się w nasze gusta póki co tajemniczo ale obiecuję że " będzie się działo " cieszę się że mogę być osobą wspomagającą te inicjatywę która jest dla nas wszystkich oraz że mogę pracować na tak zaje....stych materiałach Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez Profil_Nieaktywny 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 czyżby ??? "SPARTA RODS BLACK HOLE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Napisz proszę coś więcej o tych blankach . Co to jest i skąd. Oraz jakieś podstawowe parametry. Do jakiego łowienia to blanki. Ogólnie ciekawi mnie co to za cudo, których tak bardzo brakowało na naszym rynku. I co to za zaje... materiały o których piszesz niżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Z jednej z większych fabryk na świecie, na matach toray oraz mitsubishi, część cięższych swimbaitow z dodatkami innych materiałów, myślę że po pierwszym śniegu zaczną się jakieś konkretniejsze opisy poszczególnych modeli które zostaną na stałe , póki co nie jest to zależne ode mnie a sam również mam deficyt czasowy. Na wszystko przyjdzie czas , bez ciśnień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Z jednej z większych fabryk na świecie, na matach toray oraz mitsubishi, część cięższych swimbaitow z dodatkami innych materiałów, myślę że po pierwszym śniegu zaczną się jakieś konkretniejsze opisy poszczególnych modeli które zostaną na stałe , póki co nie jest to zależne ode mnie a sam również mam deficyt czasowy. Na wszystko przyjdzie czas , bez ciśnień.Ale ja pytałem poważnie. A Ty mi wrzucasz "Z jednej z większych fabryk na świecie, na matach toray oraz mitsubishi". Odrobinkę powagi proponuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 A któraś firma sygnujaca swoją nazwa blanki podaje Ci nazwę firmy w której je produkuje ? Jestem poważny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Ja jestem pełen nadziei Tym Czasem Pare słów od turbo Auridze, czyli Shobu Nagai Sword, blank robiony przez Matagi (albo prze tą samą fabrykę co robi dla Matagi ) dłuższy i troche mocniejszy od Aurigi , 6,6stopy czyli po naszemu 198centów , dolnik 7mm szczyt 1,2mm, cw według fabryki 12g według mnie 14+guma 3cale.Waga blanku 62g w koncu to pręcik z węgla Blank z potężnym zapasem mocy,szybki po całości,w kombinacji z delfinem bardzo czuły, lata z tego wszystko po horyzont gumy, woblery ,blaszki fajna wędka do łowienia dużych ryb na nie duże przynęty. Ugięcie tego kija to naprawdę coś niespotykanego. Mocy przyrasta i przyrasta ugięcie jak by nie miało końca. Amortyzacja pod rybą tę na bardzo fajnym poziomie, z tym kijem naprawde mocno dokręcamy hamulec. Bardzo fajna pozycja gdy na ryby idziemy tylko jedną wędką np na pstrągi czy normalnej wielkości okonie.Według mnie warto 118e to nie majątek w porównaniu do Matagi. Radził bym się pośpieszyć bo blanków zaraz zabraknie pojawiły się po prawie 9 miesięcznej przerwie i sam twórca mówił ze raczej już nie będą dostępne. Dla zainteresowanych odsyłam na Youtube Shobu Sword 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Toray i Mitsubishi to ta sama firma Albo inaczej, Mitsubishi jest wlascicielem i zalozycielem Toray 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Toray i Mitsubishi to ta sama firma Albo inaczej, Mitsubishi jest wlascicielem i zalozycielem Toray Tak tylko że materiał produkowany jest przez obie firmy i jest zupełnie inny, mitsubishi to typowo techniczny materiał o większej rozciagliwosci włókien a toray należący do koncernu produkuje już typowe maty do produkcji wędzisk. Turbo auriga jutro wjeżdża na testy właśnie dotarłem i rano uderzam nad jezioro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Jak wrażenia po testach turbo aurigi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Jutro zdam relacje, wciąż walczymy jest bosko i rybki dopisuja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 A któraś firma sygnujaca swoją nazwa blanki podaje Ci nazwę firmy w której je produkuje ? Jestem poważnyCzyli nie dowiemy się co to za blanki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Ale ja już napisałem co to za blanki , produkcja Oem, po utworzeniu katalogów i ustaleniu pełnych serii napewno pojawia się na rynku pod odpowiednią nazwa , póki co zainteresowani mogą je oglądać i oceniać za darmo nad wodą na testowych wedkach które będą się pojawiały systematycznie. Jak wspominałem będzie dużo tego czego nie ma...od lekkich sandaczowych brzytw z czułymi szczytami 1.2 / 1.3 po ciężkie swimbaity dzielone niesymetrycznie w ludzkich cenach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Podoba mi się takie podejście... przynajmniej człowiek dobierze blank po walorach użytkowych a nie po naklejce z logiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Malo cierpliwy ten swiat wedkarski najwazniejsze ze bedzie odpowiednio pracowac z uwzglendnieniem na metody i ryby w Polsce i nie tylko dobre gatunkowo dobra gwarancje przystepna cene nazwe Polskiego dystrybutora z krwi i kosci majacego wplyw na produkcje i wyzej wymienione aspekty ja chyba bym na to tak spojzal 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharkfishing Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) I jak to powiedzial naczelnik Mieczyslaw w Killerze ja to wszystkol wiem ale nie powiem ???? Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez sharkfishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Etap nr1 zakończony , kilkaset blanków wyselekcjonowanych pod Polski rynek już na miejscu , w zimę pewnie będą już pełne serie czegoś czego na rynku brakowało i co idealnie wpasuje się w nasze gusta póki co tajemniczo ale obiecuję że " będzie się działo " cieszę się że mogę być osobą wspomagającą te inicjatywę która jest dla nas wszystkich oraz że mogę pracować na tak zaje....stych materiałach Wydaje mi się że poznaję te blanki, to blanki od Janusza Dudziaka ? Jeśli tak to miałem te sample w ręku jakieś pół roku temu z okładem, rzeczywiście ciekawe. Fanie że jest opcja na seryjną produkcję ale żeby aż kilkaset "modeli" nie poniosła Cie trochę fantazja Łukasz ? W seryjnej produkcji spodziewałbym się raczej kilkunastu modeli (to i tak bardzo dużo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) Źle mnie zinterpretowales a ja to też nie do końca dobrze ujalem , ale z mojej strony napewno będzie tego kilka razy więcej niż kilkanaście od początku najbardziej zależało mi na serii swimbaitowej i karpiowkach, do tego bardzo ważny będzie też vertical i rakiety morsko-sumowe, różne moce , różne długości i różne opcje składowe i tak dają sporą ilość modeli , od razu zaznaczyłem że to nie jest temat na pstryk palca , ale wiem co piszę i chciał nie chciał docelowo i tak katalog będzie obszerny Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez Profil_Nieaktywny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Wow, super. Trzymam kciuki żeby się udało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Daj znac jakie travele beda, jak takowe przewidujesz w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi