Forecast Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Mam zaszczyt otworzyć wątek. To coś z wysypka mi dziś siadło i podniosło adrenalinę. Spodziewałem się innej ryby w silnym nurcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Gratki, pewnie myślałeś, że to dobry 60-tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 W momencie gdy złapał nurt w żagle zrobiło mi się ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Z tą wysypką to jakoś wcześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Taka zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Leszcze z wysypką nie są niczym dziwnym przynajmniej we Wrocławiu o tej porze roku bywało i tak ze na lodzie przy -30 łowiliśmy łopaty własnie z wysypką a jak ma to sie do tarłą to już nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Jesienią już niektóre mają. Ta wysypka teraz jest delikatna nie to co w tarło ... ostra tarłowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Co Wy się tą wysypką tak ekscytujecie, toż normalne, jak u ludzi. Dawno nie ru...ły to i m trądzik wychodzi. Ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Co Wy się tą wysypką tak ekscytujecie, toż normalne, jak u ludzi. Dawno nie ru...ły to i m trądzik wychodzi. Ot co. Oplułem kawą monitor :blush:Ale coś w tymjest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Leszcze z wysypką nie są niczym dziwnym przynajmniej we Wrocławiu o tej porze roku bywało i tak ze na lodzie przy -30 łowiliśmy łopaty własnie z wysypką a jak ma to sie do tarłą to już nie wiem... Taa to były czasy -30 we Wrocku, ale Panie jakie wówczas ryby brały <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Leszcze z wysypką nie są niczym dziwnym przynajmniej we Wrocławiu o tej porze roku bywało i tak ze na lodzie przy -30 łowiliśmy łopaty własnie z wysypką a jak ma to sie do tarłą to już nie wiem... Taa to były czasy -30 we Wrocku, ale Panie jakie wówczas ryby brały <_< Jakieś halo masz do tego co napisałem kolego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Co Wy się tą wysypką tak ekscytujecie, toż normalne, jak u ludzi. Dawno nie ru...ły to i m trądzik wychodzi. Ot co. Oplułem kawą monitor :blush:Ale coś w tymjest Pablom, a coś Ty się tak zawstydził, też masz trądzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Co Wy się tą wysypką tak ekscytujecie, toż normalne, jak u ludzi. Dawno nie ru...ły to i m trądzik wychodzi. Ot co. Oplułem kawą monitor :blush:Ale coś w tymjest Pablom, a coś Ty się tak zawstydził, też masz trądzik Tak, na starość coś mi wyskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Na starość to przekwitanie a nie pokwitanie, więc to chyba jeszcze nie ten czas pozdrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Powoli bliżej niż dalej ale jeszcze do końca nie stetryczałem - mam taką nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Powoli bliżej niż dalej ale jeszcze do końca nie stetryczałem - mam taką nadzieję. Chopie, Ty trzeźwy jesteś ? 34 lata i takie teksty wypisywać To co ja mam powiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Powoli bliżej niż dalej ale jeszcze do końca nie stetryczałem - mam taką nadzieję. Chopie, Ty trzeźwy jesteś ? 34 lata i takie teksty wypisywać To co ja mam powiedzieć ? Jachu teraz szybciej zaczyna się kryzys wieku średniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Powoli bliżej niż dalej ale jeszcze do końca nie stetryczałem - mam taką nadzieję. Chopie, Ty trzeźwy jesteś ? 34 lata i takie teksty wypisywać To co ja mam powiedzieć ? Jachu teraz szybciej zaczyna się kryzys wieku średniego Coś w tym chyba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Powoli bliżej niż dalej ale jeszcze do końca nie stetryczałem - mam taką nadzieję. Chopie, Ty trzeźwy jesteś ? 34 lata i takie teksty wypisywać To co ja mam powiedzieć ? Trzeźwy, trzeźwy ale po całym tygodniu pracy przy komputerze mam już doła i marzę o wypadzie nad wodę. Na szczęście za jakieś 30 godzin marzenie to się spełni. Mam nadzieję że rzeki mi nie skuje, choć tak na ryby napalony jestem że najwyżej z podlodówką pojadę na pstrągi <_< Po takim wypadzie człek wróci do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Powoli bliżej niż dalej ale jeszcze do końca nie stetryczałem - mam taką nadzieję. Chopie, Ty trzeźwy jesteś ? 34 lata i takie teksty wypisywać To co ja mam powiedzieć ? Trzeźwy, trzeźwy ale po całym tygodniu pracy przy komputerze mam już doła i marzę o wypadzie nad wodę. Na szczęście za jakieś 30 godzin marzenie to się spełni. Mam nadzieję że rzeki mi nie skuje, choć tak na ryby napalony jestem że najwyżej z podlodówką pojadę na pstrągi <_< Po takim wypadzie człek wróci do formy z tym napaleniem to uważaj, bo jak Ci nie wyjdzie to do domu z wysypką wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Powoli bliżej niż dalej ale jeszcze do końca nie stetryczałem - mam taką nadzieję. Chopie, Ty trzeźwy jesteś ? 34 lata i takie teksty wypisywać To co ja mam powiedzieć ? Trzeźwy, trzeźwy ale po całym tygodniu pracy przy komputerze mam już doła i marzę o wypadzie nad wodę. Na szczęście za jakieś 30 godzin marzenie to się spełni. Mam nadzieję że rzeki mi nie skuje, choć tak na ryby napalony jestem że najwyżej z podlodówką pojadę na pstrągi <_< Po takim wypadzie człek wróci do formy z tym napaleniem to uważaj, bo jak Ci nie wyjdzie to do domu z wysypką wrócisz Spokojnie, damy radę,są n to różne sposoby - mogę napisać bo żon akurat wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Powoli bliżej niż dalej ale jeszcze do końca nie stetryczałem - mam taką nadzieję. Chopie, Ty trzeźwy jesteś ? 34 lata i takie teksty wypisywać To co ja mam powiedzieć ? Trzeźwy, trzeźwy ale po całym tygodniu pracy przy komputerze mam już doła i marzę o wypadzie nad wodę. Na szczęście za jakieś 30 godzin marzenie to się spełni. Mam nadzieję że rzeki mi nie skuje, choć tak na ryby napalony jestem że najwyżej z podlodówką pojadę na pstrągi <_< Po takim wypadzie człek wróci do formy To co? Mam dla Was nakopać robaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Powoli bliżej niż dalej ale jeszcze do końca nie stetryczałem - mam taką nadzieję. Chopie, Ty trzeźwy jesteś ? 34 lata i takie teksty wypisywać To co ja mam powiedzieć ? Trzeźwy, trzeźwy ale po całym tygodniu pracy przy komputerze mam już doła i marzę o wypadzie nad wodę. Na szczęście za jakieś 30 godzin marzenie to się spełni. Mam nadzieję że rzeki mi nie skuje, choć tak na ryby napalony jestem że najwyżej z podlodówką pojadę na pstrągi <_< Po takim wypadzie człek wróci do formy To co? Mam dla Was nakopać robaków? A kilof masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 U nie jeszcze miękko. Kompost paruje. Ale ikry nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dobra, bierz robaki. Wtopimy się w miejscowy folklor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi