Skocz do zawartości

Przyłowy 2012

Forecast

Rekomendowane odpowiedzi

Kręcioł jest spoko. Mam go ze 5 lat. Dostaje ostro i nie ma lekko. Przez pierwsze 2 lata chciałem go zajechać na bolkach. Nie udało się. Daje mu smar przez port jak zbyt lekko chodzi. Nadmiar czasem wyjdzie na łożysko oporowe lub bokami i jest troszku wyczyszczenia ale mam pewność że jest nasmarowany. Teraz muszę dać podkładkę z prawej strony i będzie jak nówka dalej.

Pewnie zostanę skarcony ale sprzęt ma łowić a nie wyglądać więc zbyt o niego nie dbam.

to co się będzie działo w cieplejszych miesiącach :unsure:

Forecast zapewne z rozpędu przeskoczy do innego wątku ... a my będziemy dopiero się uczyć łowić w nowym sezonie :lol:

Ps. Przecież wiemy jak ciężko ruszyć z domu swoje cztery litery kiedy na podwórku taka aura,a w domu ciepły fotelik i wspaniałe zdjęcia na „wyciągnięcie” :huh:

Gratuluję łowcy profesjonalizmu

to co się będzie działo w cieplejszych miesiącach :unsure:

Forecast zapewne z rozpędu przeskoczy do innego wątku ... a my będziemy dopiero się uczyć łowić w nowym sezonie :lol:

Ps. Przecież wiemy jak ciężko ruszyć z domu swoje cztery litery kiedy na podwórku taka aura,a w domu ciepły fotelik i wspaniałe zdjęcia na „wyciągnięcie” :huh:

Gratuluję łowcy profesjonalizmu

no ja tam nie wiem... mnie latwiej zastac poza domem z wedka w reku niz w cieplym fotelu <_< <_< <_<

Pierwsze w kolejności to mózg ,gonady i brzuszki. Byłem tam dzień wcześniej i nic nie brało. Skuteczna bestia. To już nasta ryba w tym roku po której widzę tylko ślad lub resztki ciała. Najczęściej łupem padają właśnie leszcze choć i łuski z jazi i kleni też leżały krwawe.