Forecast Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Dziś wydłubałem takie coś. Było jeszcze jedno podejrzane branie lecz spartoliłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Widzę że posiadasz ten sam krencioł co ja Fajny leszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Kręcioł jest spoko. Mam go ze 5 lat. Dostaje ostro i nie ma lekko. Przez pierwsze 2 lata chciałem go zajechać na bolkach. Nie udało się. Daje mu smar przez port jak zbyt lekko chodzi. Nadmiar czasem wyjdzie na łożysko oporowe lub bokami i jest troszku wyczyszczenia ale mam pewność że jest nasmarowany. Teraz muszę dać podkładkę z prawej strony i będzie jak nówka dalej. Pewnie zostanę skarcony ale sprzęt ma łowić a nie wyglądać więc zbyt o niego nie dbam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 A jaki smar mu zapodajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Jaki znajdę. Tam w środku jest dobrze namieszane. Jest teflonowy do maszyn cnc , Castrol ze stacji w tubie i jakiś czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 To niezla mieszanka.A nic ci sie nie dzieje znim gdy go zamoczysz albo podczas deszczu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Nic się nie dzieje tylko łożysko rolki trzeba 2 razy w sezonie smarnąć bo wypłukuje woda choć zależy ile kto łowi. Ok koniec tej gawędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 No mialem mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Dziś takie coś się udało wydłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 piekna - grubiutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Niezla sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Faktycznie niezła, tak pod 40cm a to już kawał płoci, gratulacje dla łowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Wobki Kuby po raz kolejny pokazuja swoja wszechstronnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Taka fajna płoć... w zimowej okrasie...,to co się będzie działo w cieplejszych miesiącach Pozdrawiam mistrza lajtspinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 to co się będzie działo w cieplejszych miesiącach Forecast zapewne z rozpędu przeskoczy do innego wątku ... a my będziemy dopiero się uczyć łowić w nowym sezonie Ps. Przecież wiemy jak ciężko ruszyć z domu swoje cztery litery kiedy na podwórku taka aura,a w domu ciepły fotelik i wspaniałe zdjęcia na „wyciągnięcie” Gratuluję łowcy profesjonalizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 to co się będzie działo w cieplejszych miesiącach Forecast zapewne z rozpędu przeskoczy do innego wątku ... a my będziemy dopiero się uczyć łowić w nowym sezonie Ps. Przecież wiemy jak ciężko ruszyć z domu swoje cztery litery kiedy na podwórku taka aura,a w domu ciepły fotelik i wspaniałe zdjęcia na „wyciągnięcie” Gratuluję łowcy profesjonalizmu no ja tam nie wiem... mnie latwiej zastac poza domem z wedka w reku niz w cieplym fotelu <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ze mnie to sie ludzie śmiały jak ostatnio w sobote nad Wisłe szedłem ustawiać moje wobki ale i tak wole nad wodą być niż w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Jazie się obraziły , lub leszcze je wygoniły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Ale ta płoć to piękna. Gratuluję zresztą na takie wobeczki to już szczerze mówiąc trudno mówić o przyłowach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 A tak kończą niegrzeczne leszcze w dziczy. Komentarz jest zbędny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Mogłeś chociaż dokończyć... Wydra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Wydra.Ona tak robi zjada głowę prawdopodobnie chodzi o wysokokaloryczny mózg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Pierwsze w kolejności to mózg ,gonady i brzuszki. Byłem tam dzień wcześniej i nic nie brało. Skuteczna bestia. To już nasta ryba w tym roku po której widzę tylko ślad lub resztki ciała. Najczęściej łupem padają właśnie leszcze choć i łuski z jazi i kleni też leżały krwawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Forecast to Twoja oswojona, mięsko Ci zostawia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Forecast to Twoja oswojona, mięsko Ci zostawia . Ja myślę, że to Jego tresowana. Forecasicik nam tu pitu, pitu a wyderka mięsko znosi i już odgłowione. Żeby nie było dymu, to żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi