gawron Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Forecast tak 15 km ponizej zapory we Wloclawku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Skąd ja to wiedziałem kiedyś z kumplem wybraliśmy się na klenie a okazało się że to był smolt cup. Wszystkie woby mi zmasakrowały ze starego malowania bez impregnatu. Zaciekłe i wściekłe rybki na delikatnym sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dokladnie wsciekla i uparta rybka, jazda przednia pewnie z taka 2kg rybka hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 2kg to już nie będzie smolt tylko normalna trotka.... ale faktycznie smolcik ładnie ubarwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A mi wczoraj przy jaziowaniu przywalił w wobka taki predator:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A o to moj dzisiejszy przyłów podczas szukania okoni w grztbijkach z 3,5 cm ripperem oczywiście nie obyło sie również bez obcinki przez szczupaczka jak to w tym okresie bywa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A mi wczoraj przy jaziowaniu przywalił w wobka taki predator:.ooo długowąsy! gdzie go dorwałeś!? ( podeślij nazwę rzeki na pw jeśli będziesz uprzejmy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Po czym wnioskujesz, że długowąsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Kilka razy zdarzyło się i mi branie kiełbia, najczęściej w maju i czerwcu na woblery i nie były to jakieś przypadki podhaczenia. Agresywne puknięcie i siedzi zapięty za pyszczek jak należy. Mam sentyment i szacunek do tych rybek i ich siedlisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 jeśli to była szybsza woda tak do 1m głębokości to trafiłeś na tarlisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Gratuluję, ale wg mojej wiedzy to te panie mają teraz okres.... .... ochronny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zassał okoniową gumkę aż miło ale chyba szykują się do tarła bo ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 A o to moj dzisiejszy przyłów podczas szukania okoni w grztbijkach z 3,5 cm ripperem oczywiście nie obyło sie również bez obcinki przez szczupaczka jak to w tym okresie bywa Witam. Jeśli obcinki są na porządku dziennym, a z tego co piszesz wnioskuję, że tak, to bezwzględnie należy założyć przypon antyzębowy, który uchroni szczupaczki przed utratą zdrowia lub życia Jest maj, okonie żerują już całkiem ochoczo i nie trzeba bawić się w nic nieważące paproszki, którym przypon przeszkadza w prezentacji i zmniejsza ilość brań. A nawet jak zmniejsza, to jeśli szczupaki obcinają regularnie, trzeba podejść do sprawy odpowiedzialnie PołamaniaGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Kiełbie gryzą na całego.Dzisiejszy amator Horneta zacięty po kilku delikatnych,pustych braniach. . Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 A mnie trafił się taki przyłów na raptorka Tomiego :)podczas testowania wobków.Rybka padła w pierwszym rzucie.126 cm szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 No fajny przyłów, ale znowu krwawiący...Chodzi mi o okres (dla niekumatych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Kriss z rybką obchodziłem się bardzo delikatnie.Nie kładłem jej na piachu ani w ogóle na ziemi tak że myśle że nic mu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 W to nie wątpię i nie takie były moje intencje. Szczerze gratuluję ci emocjonującego zapewne holu, ale są pewne zasady, których jako użytkownicy j.pl niejako zobowiązaliśmy się przestrzegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 W takim razie jeśli złamałem w jakimś stopniu regulamin to poprosze moderatorów o usunięcie fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Z uwagi na ten wątek, przydałoby się sprecyzować regulamin, o ile rozumiem słowo przyłów,to dotyczy on ryb złowionych zgodnie z regulaminem ,a dziwność polega jedynie na tym że np.karp czy lin weźmie twistera czy inną przynętę sztuczną do pyska,a nie zostanie najechany,co do okresu poławiania ewentualnych przyłowów to jest jasno napisane w regulaminie że wklejamy zdjęcia ryb złowionych według RAPR-u ,co się tyczy również okresów ochronnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Przede wszystkim panowie kłania sie podstawowa znajomość RAPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 to może przypomnę: http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/3/wiadomosci/39226/p liki/regulamindruk.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Czy mi się wydaje, czy w punkcie 3.6. słowo bezzwłocznie zastąpiono słowem bezwzględnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi