Parf Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Poznaje miejscówkę , te kiełbie szczypią jazie za płetwy dlatego w takich miejscach kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Panowie żeby nie było żadnych zgrzytów fotki jak widać usunąłem.Chciałem tylko pokazać że raptorki Tomiego smakują nie tylko boleniom Niestety nie miałem wpływu na to, jaka ryba mi weżmie widocznie ten sum nie czytał RAPRNie wiem co ma wspólnego z tym RAPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Panowie żeby nie było żadnych zgrzytów fotki jak widać usunąłem.Chciałem tylko pokazać że raptorki Tomiego smakują nie tylko boleniom Niestety nie miałem wpływu na to, jaka ryba mi weżmie widocznie ten sum nie czytał RAPRNie wiem co ma wspólnego z tym RAPR @fish28spokojnie tylko wybrani mogą wstawiać fotki przypadkowo złowionych rybek które są w okresie ochronnym bądź zdjęcie lekko odbiega od regulaminu. mnie odwołano do lektury, robienia zdjęć- gdzie niektóre osoby które się w tym artykule tam pojawiły mogły by sie uczyć łowić ode mnie- no ale takie prawo. PozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Fish28 na tą chwilę są już przyłowy 140 i 130cm plus Twój Spoko w lipcu też będą im smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Fish28 na tą chwilę są już przyłowy 140 i 130cm plus Twój Spoko w lipcu też będą im smakowały Mam nadzieje że tak będzie w lipcu jak mówisz Chociaż myśle że przydał by się taki raptorek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Widzę Panowie że sami znaleźliście właściwe rozwiązanie problemu i do tego w dobrej atmosferze - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Dzisiaj złowiłem amura na wobka jazio-kleniowego.Walnął w nurcie tak, że początkowo myśla łem, że to boleń lub kleń.Był prawidłowo zapięty, w pysku trzy groty. nie publikujemy zdjęć ryb leżących na suchym podłozu - zasady publikacji zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Jak zwykle wobek z jajami Coś w nich jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Przyłów lub podhaczenie 2012r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 ...otworzyłeś podczas holu <_< ??Majstersztyk!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ktoś mnie uprzedził i otworzył wcześniej Szkoda tylko, że pozwolił odpłynąć swej zdobyczy! <_< Tym razem trafiła na mnie i nie było już C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 @Tymon coś z tymi wobkami z jajami jest Chodząc za klenikiem z wobkami Tomka-pampuchy trafiłem kilka boleni Jeden to rozumie a było ich w sumie sześć sztuk łącznie. Zmieniam główke na Odrze kilka rzutów i bach siedzi chlapacz. Druga główka i to samo. Dałem sobie spokój już tego dnia bo szkoda było mi kaleczyć bolki skoro nastawiałem sie na klenio-jaziory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 ..urok maja - biorą wszędzie i na wszystko...na szczęście, niedługo sytuacja się zmieni <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Mylisz się tylko trzeba umieć je zastosować i modyfikować pod różne warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Latem to cwaniaki będą odprowadzać woblera pod same nogi po kilka razy zanim sie taki rapiszon zdecyduje żeby walnąć w wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Patu, do tej pory też tak myślałem, ale ten sezon dotkliwie mi uświadomił, że tak nie jest . Może to i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 ..urok maja - biorą wszędzie i na wszystko...na szczęście, niedługo sytuacja się zmieni <_< W takim razie u mnie nastąpiła pierwszego maja zmiana daty na niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Mylisz się tylko trzeba umieć je zastosować i modyfikować pod różne warunki ..no co Ty nie powiesz ...Na szczęście, mnie chlapaki mało interesują, szczególnie łowione na jaziowe wobki...Do boleni Tomy stworzył, świetne i dedykowane stricte temu gatunkowi wabiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Dobrze prawisz Patryk. Takie chlapacze i w dodatku na wobki kleniowe należy traktować z przymrużeniem oka jako przyłów. Co do wobków Tomka świeta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Co do przyłowów tegorocznych to składały sie one głównie z lecholi...tutaj największa... rycząca siedemdziesiątka zapewne tuż przed porodem Uploaded with ImageShack.us I wczorajszy karaś na Tomiego raptora - uderzenie z opadu Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Zawsze wiedziałem, że ta Wisła w Krakowie jest jakaś inna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 karolkrause - ładny kijek;), przyłów też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Maciek, Wisła w Krk faktycznie jest inna... szczególnie od kilku lat - czysta i obfita w rybostan. Coraz częsciej trafiają sie potoki a nawet trotki - jak dobrze pójdzie to może za kilka lat będziemy mogli nawet uraczyć łososie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 kiedys w dwoch rzutach na szarego horneta pojmałem 2 karasie. moze im ten kolor pasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Muszę przyznać, że leszczy w tym wątku to się spodziewałem, uklei i kiełbi też, bo sam łowiłem je na mepsa 00, ale karaś... Najdziwniejszym przyłowem jaki miałem w życiu to były żeberka... chyba były mięsne, ale nie wiem na pewno by były trochę ogryzione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi