kubaS 1 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ja kiedyś na zawodach złapałem karasia na boczny trok. Może to i nie dziwne bo na perłowego paproszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Wczorajsza płotka złowiona podczas jaziowania Zagryzła woblerka 3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Poniżej mój dzisiejszy przyłów podczas kleniowania. Wlanął też iście kleniowo. Cała kotwiczka w pyszczku u jelca się schowała. Trzy dni wcześniej miałem w tym miejscu wyholowaną ukleję, a druga się spięła Miejsce to samo, gdzie wziął mi drapieżny amurek... strach wejść do wody ... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Sorrki za offtopa ale ostatnio wyszło w rozmowach, że dwadzieścia lat nie widziałem jelca a kiedyś za dnia, w pełnym słońcu, to one rządziły na moich rzeczkach. Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 W Odrze poniżej Brzegu Dolnego jest sporo jelca, szczególnie drobnego, dobrze wymieszanego z ukleją. Jak badałem przepławkę w Wałach Śląskich to sporo się tego trafiało. Niestety nie było większych jak 18-20cm. Gdzie się te podziewają to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punkfish Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Miał być kleń na moja ose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Co do jelców. kiedyś na rzece ropa były ze 3 sezony ze brały na wobki jelce koło 30 centymetrów. to był kawał fajnej rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Ostatnio łowiłem ma Krutyni, łabędzie ryły dno strumyka, za nimi płynęła smuga mułu a w niej żerowały jelce i waliły w drewniane żuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Na paprocha imitującego kukurydzę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Ale musiał pochodzić na kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 @kksm Super! Zglaszaj do wiadomosci wedkarskich. Zloty medal dostaniesz! ...w kleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Jak go zaciąłem jeszcze było jasno hehe - pół godzinki zabawy, tym bardziej , że na wklejaneczke i żyłeczkę 0,14, a i podebrać zbytnio gdzie nie było a zielska w wodzie od cholery. Ale zabawa była przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander_zander Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Gratulacje, dawno takiego... klenia:D nie widziałem.Ile mierzył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Oj tam podmalowałby mu płetwy czerwonym szprajem i byłby kleń jak w morde strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 @kksm Super! Zglaszaj do wiadomosci wedkarskich. Zloty medal dostaniesz! ...w kleniu Dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 e tam, dla mnie to kleń hehehehprzynajmniej hybryda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 kleniokaraś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 miał być kleń z pod drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Miał być okonek a kolega złowił Certę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Przyłów z pontonu , miały być sandacze a wchodziły karpie , jeden z dwóch które weszły na kopyto 3 relaxa z sandaczem niestety nie miałem żadnego kontaktu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Pewnie podczas łowienia kleni na smużaka często macie takie przyłowy ale ten ma takie ładne paski i akurat kumpel zrobił fotkę więc wstawiam. Dziś złowłem na smużaka 2 bolenie ustawione w trawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Płotki i latawce na 3cm wobki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 mój nowy jelcowy PB 30cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Japoniec 30+ przynęta wobler Dorado makrela branie nerwowe puknięcie i 3 groty w pyszczku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi