bobesku Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Płoćka Nocna agresywna skusiła się na wobka swojaka 3.5cm..pomalowanego i zrobionego coś ala imitacja płotki:) Płotkowy kanibal...choć i tak nie widziała co atakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorxix Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Pierwszy karp na spinning, co ciekawe namierzony i złowiony celowo, choć w pierwszej chwili wydawało się że poluję na stadko dużych jazi.Pierwsze branie na małą wahadłówkę nie zacięte, potem na malutkiego wobka, ryba wypina się po kilku sekundach holu. W końcu cierpliwość się opłaciła, po paru minutach mam pod nogami prawidłowo zapiętego na zerówkę karpia. Na oko trójka. Obok złowionego kilka lat temu, również a malutką obrotówkę karasia srebrzystego, to moja najbardziej nietypowa zdobycz spinningowa. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Pasiasty mrówkojad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Upewnijcie mnie Panowie czy to wielki około 30cm jelec, którego na zdjęciu nie wiem czemu nazwałem jaziem xD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Mialy byc paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Upewnijcie mnie Panowie czy to wielki około 30cm jelec, którego na zdjęciu nie wiem czemu nazwałem jaziem xD ? jelczyk, ale jakiś chudawy skoroś go tak objął czule przy długości 30cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Upewnijcie mnie Panowie czy to wielki około 30cm jelec, którego na zdjęciu nie wiem czemu nazwałem jaziem xD ?Jelec jak w pysk strzelił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Tylko czy to są przyłowy czy już nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Michu przyłowy to to nie są, bo z premedytacją nastawiłeś się na taki białoryb i go wyjmowałeś raz po raz. Gratulacje, pokazałaś skuteczność Swoich wariatów. Co Ty tak za te nocki się zabrałeś ostatnio??? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Brak czasu i lepiej źrom Panie troche ładnych jaziorków połowiłem juz,klenia wywaliłem takiego ze ze 2 lata takiego nie widziałem a brań razem z tym białorybem to tyle w nocy co podczas jesieni na najlepszym okoniowym łowisku w naszej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 dzisiejszy przyłów do wiślanych sandaczy. efektowne branie w nurcie całe 4 cale na 25g łebku. ktoś poznaje swoje? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Kolega powyżej mnie zainspirował, ja złowiłem coś takiego P.S. Oczywiście zaniosłem na komendę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Głosuję na tego gnata w konkursie Przyłów roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Wczorajsze przyłowy z Biebrzy,choć zważywszy że było ich kilkanaście,na przemian z grubymi jaziami i kleniami,to może już nie są przyłowy.Kilka największych złotych rybek.,,. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 To nie przyłowy, tylko specjalista od żukowania na odpowiedniej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Śliczne złote rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Patelnia 54 cm na Hermesa. Dziurawa patelnia... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Piękny złociak gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Takim przyłowem też bym nie pogardził.Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 W jaki sposób on pływał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czopers Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 mi coś takiego na wahadłówkę wzięło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Klubowy wypad nad Litewski Niemen.Miały być grube klenie i brzany,a trafił się taki jegomość .,. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Patelnia 54 cm na Hermesa. Dziurawa patelnia... Ładnie dziabnięta ta patelnia. Nie masz fotki, gdzie widać całą rybę? Gratuluję Kolegom przyłowów. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 To ja dorzuce coś ,dzisiaj przy kleniach trafił się taki oto kiełbik na wobka J.Widła 4cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Patelnia 54 cm na Hermesa. Dziurawa patelnia... Ładnie dziabnięta ta patelnia. Nie masz fotki, gdzie widać całą rybę? Gratuluję Kolegom przyłowów. PozdrawiamGrzesiek Niestety nie mam. W całości mam tylko świnkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi