Dienekes Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Trochę mniej typowych, bo nie rybich, przyłowów: Pierwsze od góry: Duże i ciężkie... coś z dziedziny rzemiosła żeglarskiego. Drugie od góry - jakie są szanse, że trafi się hakiem kotwicy w otwór w korpusie wirówki, którą kilka minut temu urwał Twóje kumpel? Realne Ostatnie: podwójne szczęscie i oczyszczanie dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ty to metalowe Cos ? na Wedke wyjales ? Ja pamietam Tez nad jeziorem w wakacje Nie pokoilo mnie co jest za trzcinami tam gdzie na spławik lowilem nagle mialem branie zacialem i zaczep postanowilem zobaczyc co tam jest Okazalo sie ze Była wielka Beczka Od starego pomostu Dotargalem ja na brzeg i Pokaleczylem sobie cale Rece Goily sie z pare miesiecy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Nie - patent składał się z obciętej butelki po napoju, desek zbitych z płytą OCB (?) i drewnianej listwy pomiędzy tymi elementami. Mel ważył dobre 4 kg, a sądząc po ZOO, które żyło sobie w najlepsze na jego powierzchni, zalegał na dnie już jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Przy dzisiejszym okoniowaniu, okoni nie było jeszcze były tylko okonki. Ale taki przyłów to już sympatycznie się holowało, był jeszcze leszczyk tak ok 45 cm ale się wypiął, wszystko na cykadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Jeśli chodzi o fart z wyciąganiem z wody swoich lub kumpla przynęt, to raz w pierwszym rzucie obrotówką ściągnąłem za kotwice tonącego Slidera którego chwilę wcześniej urwałem, innym razem boleniowym Castmasterem również za kotwicę ściągnąłem odstrzeloną chwilę wcześniej wachadłówkę (do wody wpadła ok 50m od brzegu) a ostatnio po chwili czesania dna wachadłówką udało mi się zaczepić za agrawkę woblera urwanego przez kolegę. Dzięki znacznie mocniejszemu zestawowi, wyjąłem go razem z Grilem o który zaczepił kumpel Żadnej z tych przynęt nie było widać w wodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ja w wakacje Kaczke docholowalem do brzegu na brombe lipinskiego ;d zarzucilem i byl glosny huk na moscie obrocilem sie w jego strone i nagle czuje szarpniencie wiec tne i slysze kwa kwa kwa i kaczke zacialem ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ja w wakacje Kaczke docholowalem do brzegu na brombe lipinskiego ;d zarzucilem i byl glosny huk na moscie obrocilem sie w jego strone i nagle czuje szarpniencie wiec tne i slysze kwa kwa kwa i kaczke zacialem ;d A jak ta kaczka miała na imię, nie Jarek czasem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Jeśli chodzi o fart z wyciąganiem z wody swoich lub kumpla przynęt, to raz w pierwszym rzucie obrotówką ściągnąłem za kotwice tonącego Slidera którego chwilę wcześniej urwałem, innym razem boleniowym Castmasterem również za kotwicę ściągnąłem odstrzeloną chwilę wcześniej wachadłówkę (do wody wpadła ok 50m od brzegu) a ostatnio po chwili czesania dna wachadłówką udało mi się zaczepić za agrawkę woblera urwanego przez kolegę. Dzięki znacznie mocniejszemu zestawowi, wyjąłem go razem z Grilem o który zaczepił kumpel Żadnej z tych przynęt nie było widać w wodzie... ...a w TOTOLOTKA grasz?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Chyba 3 razy w życiu puściłem kupon, za pierwszym razem trafiłem trójkę albo czwórkę.Nie pamiętam, ale 16zł za to płacili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertson Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Pozwolę sobie wkleić wczorajszego ; )http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6529696a360c4d5f.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Pozwolę sobie wkleić wczorajszego ; ) Pozwoliłem sobie odsłonić bo to pozytywny humor :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 :D dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Ja też w tym roku kaczkę wyciągnąłem.... i spławik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dzisiejszy maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Taki przyłowik przy jazio/kleniach na przelewie w silnym nurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Był jeszcze Bóbr hehe ale się odpioł eheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Ktoś Ci oddał władzę, hihihi To komentarz do złowionego pilota TV Edytowane 19 Października 2012 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 (edytowane) Ostatnio trafił mi się taki sazan z wiślanej rynny,branie było z opadu że mało nie wyrwało kija z ręki, a potem odjazd na 50m.Dawno nie miałem takiej lokomotywy ,wędka do 18g ,plecionka 0,12. Rybka mierzyła ponad 80cm. Edytowane 23 Października 2012 przez hobbyspin78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Niezly parowoz... Widac, ze dostarczyl radochy. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Musiała być jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Takich kabanow to raczej nigdy nie trafie ale dzisiaj na Menie trafilem kropka i to 40taka. Dodam ze Men mozna porownac z Odra jesli chodzi o gatunki w nim bytujace a wyglada jak kanal Ulgi w opolu. P.S pstrazek padl na 5 calowa gumke (shad impact) na 14gr i byl zapiety prawidlowo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 (edytowane) WitamDzisiaj byłem z kumplem pochodzić troszke za rdzawcami które nie chciały współpracować.Udało mi się jednak skusić do brania niezłego czarniaka Nie walczyło biedaczysko zbyt mocno gdyż...........baterie padły Edytowane 4 Listopada 2012 przez fish28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 @Gugcio a w tej rzece nie występują trocie? bo ten "pstrążek" trochę jak troć wygląda. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Czyli krotko mowiac "chuja zlapales" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi