Artech Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Moby Dick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Dwa dni temu miałybyć srebrne rybki a było jeszcze lepiej. Były HALIBUTY!!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 I przed wypuszczeniem brakowało sakramentalnego buziaka i słow PŁYŃ i PRZYPROWADZ DZIADKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Buzi nie było ale poprosiłem o dziadka z dalekiej północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 toż blacha prawie jak on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Wierz mi że trafiaja się czasem takie zegareczki wielkości blachy, zapięte za pysk lub przynajmniej w okolicach. Te małe to pazery i wszystko by spróbowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) nie wiem czy teraz pusci (raz juz probowalem) takiego zalcznika kumpel wylowil kiedys z kanalu kolo dublina laptop z wszystkim co fabryka dala - myszkami, zasilaczami, sluchawkami etc... Edytowane 23 Listopada 2012 przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Wierz mi że trafiaja się czasem takie zegareczki wielkości blachy, zapięte za pysk lub przynajmniej w okolicach. Te małe to pazery i wszystko by spróbowały Jak kto umie to i dubleta trafi . Kolega umiał to doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 nie wiem czy teraz pusci (raz juz probowalem) takiego zalcznika kumpel wylowil kiedys z kanalu kolo dublina laptop z wszystkim co fabryka dala - myszkami, zasilaczami, sluchawkami etc... Jakby ktoś chciał się pozbyć dowodów!!!! Jak w W11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 A czy ktoś próbował te zegarki lowić na boczny?? takie zboczenie ale mogla by być równie dobra zabawa co z okoniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam, nie wiem czy to gdzieś oraz kiedyś było ale można zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=PqOuL6kcZHg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) filmik 1 KLASA :P :P Edytowane 24 Listopada 2012 przez pablo__20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 To też jest fajne http://www.youtube.com/watch?v=aSc35sAi19s&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Pawełek nobla powinien dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Gatunek inwazyjny, jak cholera... Pytanie pozostaje, czy aby na pewno "Złów i wypuść"? :lol: EDYTKA: Uh... portki pełne na drugim klipie. Razy trzy Edytowane 24 Listopada 2012 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianVTS Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Pani z filmiku ma głos jak kura:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Pani z filmiku ma głos jak kura:Da no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Było ładne branie z opadu. Po targnięciach zapowiadał się ładny sandacz. Jak w oddali mignął długi biały brzuch to radośc była wielka i ...zaczeła rybka jakoś dziwnie wywijać pod powierzchnią. Przy brzegu okazało się że to prawie 80-cio centymetrowy węgorz. Wziął na 5-6 cm predatora na 12 gramowej główce. Moja nowa życiówka w tym gatunku i to jeszcze na spinning Wyjąłem go z wody na plecionce ale z odczepieniem miałem duże problemy. Strasznie śliski i silny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Węgorz na spinning to nie lada gratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Miał być ładny sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Szczerze? Nie wiem, czy na Twoim miejscu nie cieszyłbym się bardziej. Owszem, sandacz 80 cm to piękna i porządana ryba, ale węgorz schwytany na aktywnie prowadzoną, sztuczną przynętę to sytuacja niezwykle rzadka. I przymiot "przyłowu" nie odejmuje jej splendoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Każda ryba mnie cieszy ale odczepianie też żmiji to nic przyjemnego. Owija się wokól ręki,wszystko w śluzie...wolę sandacze i okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 No tak, z odhaczeniem tychże kolczastych gości nie ma najmniejszych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 U mnie też miał być sandacz, a w środku lata przy niezłej temperaturze i dusznym powietrzu nawet w nocy, podczas pełni księżyca z opadu walnął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 ... miętowy miętus Panowie... opad... szczęki. Dwa drapieżne gatunki, których nie łowi się na gumy, złowione na... gumy właśnie. Moje szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi