kksm Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) I jeszcze złamane chyba wszystkie możliwe bariery co do miętusa: - środek lata,- upał,- pełnia księżyca,- brudna ledwo płynąca woda,- gumka Co ciekawe - na wiosnę trafił się jeszcze mniejszy egzemplarz na paproszka na tym samym odcinku. Edytowane 25 Listopada 2012 przez mefik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Tego lata a dokładniej w Sierpniu też miałem spotkanie z mietowym tylko ze na wobka. Była to 9F Rapali i też na wieczorowym wyjściu ,troszkę wiekszy tak koło 50 +. Sypnął jak rasowy sandał, potem miał być sumkiem a w świetle latarki okazał się mietusem. Dziwny ten rok , choć to już mój drugi taki przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) A filmiki z czarnuchem i zolwiem wymiataja, duze kino panowie hahhaah Ja dzisiaj z kumplem trafilem dwie takie niespodzianki :-D Byl jeszcze bolasek z opadu ;-) Edytowane 25 Listopada 2012 przez Gugcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A to wczorajszy amator kurakow ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianVTS Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Hahhahaa, panowie z żółwiem są na głównej na JMhttp://www.joemonster.org/filmy/48918/Nietypowy_polow_w_Wisle#commentsStart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Ja nie wiem co te białoryby jedzą, nie dość że agresywne to jeszcze spasione. Poniżej lechol 76cm i metrowy karpik. Zdjęcia z komórki, więc jakoś nie powala... Tak btw to jaki jest rekord polski leszcza ? Edytowane 26 Listopada 2012 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 A na co zostały złowione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Na 3 calowego seledynowego klona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spayol Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ale bestie. Aż trudno uwierzyć. Gratulacje @sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Lechu to chyba piłkę od kosza połknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ja nie wiem co te białoryby jedzą, nie dość że agresywne to jeszcze spasione. Poniżej lechol 76cm i metrowy karpik. Zdjęcia z komórki, więc jakoś nie powala... Tak btw to jaki jest rekord polski leszcza ? O w morde... ale kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Piękne ryby, karp i leszcz na spinna, to jak dwie 6 w Lotto Rekord Polski leszcz: 6,9kg 72,0cm Twojemu chyba dużo do tego nie brakowało? Edytowane 26 Listopada 2012 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Piękne ryby, karp i leszcz na spinna, to jak dwie 6 w Lotto Rekord Polski leszcz: 6,9kg 72,0cm Twojemu chyba dużo do tego nie brakowało?Sola leszcz ma 76cm i do tego mega spaślak... 7,5kg? 8kg? Takie coś na spina... szkoda, że nie zważone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) No brzuch to miał straszny tego jeszcze nie widać tak dobrze na tym zdjęciu jak w rzeczywistości, nie wiem co on zjadł.Nie nosze ze sobą wagi, a brać szkoda mimo że to tylko leszcz to da wiele radości jako ktoś go złowi na feederka Edytowane 26 Listopada 2012 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No to rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 konkretna łopata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Niezły przyłów.Dwa spasione odkurzacze Takie rybki w okresie przedzimowym raczej nie wybrzdzają jak jest okazja cos przekąsić.Moje gratulacje,pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Piekny graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No to naprawdę bardzo ładny przyłów Musiała być dobra jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Duże karpie nie są ewenementem, ale taki leszcz…Przepiękny w swojej "brzydocie" .Gratulacje dla łowcy, jeżeli dobrze rozumiem jest to rekord Polski! Brawo! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Rekord to na pewno nie, co najwyżej NA rekord, bo nie był wazony. W każdym bądź razie piękne wypasione rybsko, które nadal można złowić. Dużego karpia jeszcze nie złowiłem na spining, ale mniejsze na paprochy trafiłem kilka razy. Co do leszczy to wczoraj miałem troszkę mniejsza łopatę z gumą calutką w pysku, że ani ogonek nie wystawał. Co do holu to leszcz troszkę powojował, natomiast karpik dal mi popalić w pewnym momencie na kolowrotku ledwo co plećki zostało. Edytowane 26 Listopada 2012 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Gratulacje. Nie jeden grunciarz ci teraz zazdrości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Oj. To się nazywa ŁOPATA. Gratuluję. Ciężko mi uwierzyć, że w Polsce jeszcze takie ryby pływają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Rekord to na pewno nie, co najwyżej NA rekord, bo nie był wazony. W każdym bądź razie piękne wypasione rybsko, które nadal można złowić. Dużego karpia jeszcze nie złowiłem na spining, ale mniejsze na paprochy trafiłem kilka razy. Co do leszczy to wczoraj miałem troszkę mniejsza łopatę z gumą calutką w pysku, że ani ogonek nie wystawał. Co do holu to leszcz troszkę powojował, natomiast karpik dal mi popalić w pewnym momencie na kolowrotku ledwo co plećki zostało. Był czy nie był ważony nieważne, rekord i już ! Piękne rybsko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 sol321 aż mi dwa razy gały wyszły !Dobrze że ich po pokoju szukać nie musiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi