RafałWrocław Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Odkopane z majowych polowań.Miał być wielki kleń... Ja ostatnio takich pistoletów tyle nałowiłem że aż sie do domu wróciłem , co kilka rzutów szczupak niewiele wiekszy od gumy ... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Droszcz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Twoim przyłowem stała się guma lunker city ribster swoją drogą doskonała przynęta do dropa na sandacze i duże okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Tak trochę offtopowo: ...Ten mój to ciernik Fox'a UV Warrior Wise Shad Stickelback 10cm... Mimo wszystko nie przestaje mnie fascynować jak wymyślne nazwy potrafi nadawać marketing 10 centymetrowym kawałkom kauczuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ja ostatnio takich pistoletów tyle nałowiłem że aż sie do domu wróciłem , co kilka rzutów szczupak niewiele wiekszy od gumy ... masakra Pozazdrościć zasobów wodnych...Nie w każdym cieku wodnym można spotkać taką ilość drapieżników chcących współpracować jak w Twoim...I ten pistolet miał około 45-50cm wbrew fotce go przedstawiajacej. Na kleniowym sprzęcie dał nieźle popalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ten mój to ciernik Fox'a UV Warrior Wise Shad Stickelback 10cm a to zielone co się przyczepiło - to nie mam pojęcia. Tak,tą siatkę specjalnie dla potrzeb tematu zamówiłem , by uplotły mi ją pracownicy zakładu dla zegarmistrzów niewidomych "Precyzja".Na łowisko gdzie ją zarzuciłem dało się dopłynąć amfibią , dzięki uprzejmości żołnierzy z jednostki poborowych anemików z bezzębnych brygad emerytowanych tygrysów.Wszystkie ryby trafiły do śmiertelnie głodnychł klientów zakładu pogrzebowego "Radość". Przyznaję - wszystko to po to by trafić do księgi rekordów w dziale "przyłowy 2012". Nie rozpedzaj się. Naprawdę chcesz znowu zmieniac nick? Fajnie piszesz, ale czasami za bardzo się nakręcasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Znowu zmieniać nick??? To miałem tu jakiś inny wcześniej? To może opowiesz mi tą historię?Może też będzie tak nieprawdopodobna jak ta o znalezionej w wodzie sieci , którą rzekomo stworzyłem dla potrzeb tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dziwne podejrzenia , @Mari. Chyba zbyt podejrzliwy jesteś. Mnie by to do głowy nie przyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Przyznaję - wszystko to po to by trafić do księgi rekordów w dziale "przyłowy 2012". Bartku,mojego ch**a nic nie pobije :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 No fakt. To był przyłów na 1 pozycję na podium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mi jesienią zdarzył się taki "przyłów". Kleń z eskortą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Świetne zdjęcia! Miałem takie sytuacje jedynie z okoniami i to nawet często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 o kurde ale to smiesznie wyglada gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Miałem kiedyś tak na Rabie, próbowały nawet koledze odebrać wobler wystający z pyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 @undre ładnie to z przywieszkami łowić i to z trzema A tak poważnie dobre ujęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 W czasie tarła to częsty przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 undre,świetnie ująłeś to całe towarzystwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Niesamowite, woda z takim pogłowiem nie wycykorowanych kleksów to skarb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ten ostatni to kawał kabana:) Chyba,ze mnie oczy mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ten ostatni to kawał kabana:) Chyba,ze mnie oczy mylą Miałem to samo napisać. Tata odprowadzał synów do szkoły, a tu jeden gdzieś się połakomił na cukierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Oceniłem go no około 5 dych. Parf-wcale takie nie wycykorowane nie są.Znalazłem jeszcze "płoćkę", która miała być jaziem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Znalazłem jeszcze "płoćkę", która miała być jaziem... Ależ ona ma kurwiki w oczach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Oceniłem go no około 5 dych. Parf-wcale takie nie wycykorowane nie są.Znalazłem jeszcze "płoćkę", która miała być jaziem...Raczej tak, kleń to kleń. Ale graty za kadr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jak dostane filmik pokaże jak bolek odprowadza drugiego pod nogi... ja stoję w wodzie po jajka , koleś holuje 65+ a za nim idzie jeszcze jeden 65+ ... Dodam ze to nie pierwszy przypadek z tej rzeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 U mnie na rzece też często się zdarza że holowanego bolka ,okonia często odprowadza druga ryba tego samego gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Co prawda,nie przyłów bo zaczepił się za nasade ogona ale nieźle po wojował mi na kiju Po kilku fotkach wrócił do wody.Jeśli fotka nie regulaminowa, prosze moderatorów o usunięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi