Skocz do zawartości

Przyłowy 2012

Forecast

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dostane filmik pokaże jak bolek odprowadza drugiego pod nogi... ja stoję w wodzie po jajka , koleś holuje 65+ a za nim idzie jeszcze jeden 65+ ... Dodam ze to nie pierwszy przypadek z tej rzeczki.

miałem kilka przypadków holu bolenia z kompanem  odprowadzającym moją zdobycz... miałem też kilka brań boleni, po uderzeniu  wyjście nad powierzchnię przy jednoczesnym wyskoku drugiego bolka jakieś 2 m obok, wszystko działo się w jednej sekundzie w czasie jebniecia w wobka.

Co do kleni to też trafiło mi się odprowadzenie zaciętego kleksa przez dwoch jego kolegow, a moze adoratorow bo było

to jakoś w maju???

chyba normalka

A ja proponuję więcej luzu( po świątecznym obżarstwie nową dziurkę w pasku i tak zapewne trzeba wystrugać ;) ) i zrozumienia dla emotikonek- na moje średnio sprawne (ale za to przez soczewkę!) oko, to to był żart.

Pozdrówka

Kamil

dziś w trakcie sandaczowania złowiłem swoja jak na razie życiową rybkę sum 160cm , zażarł z opadu , branie lekkie puknięcie ,guma w konciku pyska

hol ok 5min ,szkoda że to nie było latem była by ciekawsza jazda , sandaczy ani widu , miesiąc temu jeszcze przed zlodowaceniem rzeki także przy sandaczowaniu boleń ponad 70 , Warta potrafi zaskoczyć  :)

ps (sum po odhaczeniu odpłynął  żwawo dalej )

Edytowane przez robas

@robas

Pewnie, że potrafi zaskoczyć - około której godziny to mogo być? Nie masz jakiejś fotki? To już kawał zwierza!

Ja wczoraj czym miałem, tym biczowałem wodę od świtu do wczesnego teraz zmierzchu i bez stuknięcia na pożegnanie sezonu..

Pozdrawiam

Grzesiek

@Sobol, niestety specjalnej czcionki dla żartu czy sarkazmu (w przypadku sarkazmu szczególnie by się takowa przydała  :P ) jeszcze nie wymyślono więc wspieram się emotikonami. Tak jak zauważył Kamil, mój post był żartem.

Żart żartem a sprawiedliwość po mojej stronie ma być :) Wybacz źle to odebrałem :wacko:  :wacko:  :wacko: