sol321 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ładny klenik Może chciał ogłuszyć gumę ogonem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 To nie kleń,to tarpon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jakoś blisko mu do amura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 E tam,Waldek zdaje Ci się Postaram się zamieścić filmik z tego mega holu i z uwalniania rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jak dostane filmik pokaże jak bolek odprowadza drugiego pod nogi... ja stoję w wodzie po jajka , koleś holuje 65+ a za nim idzie jeszcze jeden 65+ ... Dodam ze to nie pierwszy przypadek z tej rzeczki.miałem kilka przypadków holu bolenia z kompanem odprowadzającym moją zdobycz... miałem też kilka brań boleni, po uderzeniu wyjście nad powierzchnię przy jednoczesnym wyskoku drugiego bolka jakieś 2 m obok, wszystko działo się w jednej sekundzie w czasie jebniecia w wobka.Co do kleni to też trafiło mi się odprowadzenie zaciętego kleksa przez dwoch jego kolegow, a moze adoratorow bo byłoto jakoś w maju???chyba normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jazie robią tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ziom może masz rację.. moja woda w odrze jest dość brudna i nie doświadczyłem tego nigdy natomiast na mniejszej rzeczce już kilkakrotnie.. raz 75+ odprowadzało 75+ szczena mi opadła... z Kleniami w czasie tarła to częsty przypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) filmik z wypuszczania amura Edytowane 27 Grudnia 2012 przez fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Często się tak zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 filmik z wypuszczania amura I obcy gatunek sru do wody ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 I obcy gatunek sru do wody ... Dać w łeb źle,wypuscić też źle.Szukanie kolejnej dziury w moście,takie moje odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 A ja proponuję więcej luzu( po świątecznym obżarstwie nową dziurkę w pasku i tak zapewne trzeba wystrugać ) i zrozumienia dla emotikonek- na moje średnio sprawne (ale za to przez soczewkę!) oko, to to był żart. PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) fajny amur Złowiłem troche tych ryb na gruntówke ale jakoś waleczne to one nie były No i mniejsze od Twojego Edytowane 28 Grudnia 2012 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Żeby tak normalnie brały na woblera to może i bym się z amurami przeprosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 @Sobol, niestety specjalnej czcionki dla żartu czy sarkazmu (w przypadku sarkazmu szczególnie by się takowa przydała ) jeszcze nie wymyślono więc wspieram się emotikonami. Tak jak zauważył Kamil, mój post był żartem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) dziś w trakcie sandaczowania złowiłem swoja jak na razie życiową rybkę sum 160cm , zażarł z opadu , branie lekkie puknięcie ,guma w konciku pyskahol ok 5min ,szkoda że to nie było latem była by ciekawsza jazda , sandaczy ani widu , miesiąc temu jeszcze przed zlodowaceniem rzeki także przy sandaczowaniu boleń ponad 70 , Warta potrafi zaskoczyć ps (sum po odhaczeniu odpłynął żwawo dalej ) Edytowane 28 Grudnia 2012 przez robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 @robasPewnie, że potrafi zaskoczyć - około której godziny to mogo być? Nie masz jakiejś fotki? To już kawał zwierza!Ja wczoraj czym miałem, tym biczowałem wodę od świtu do wczesnego teraz zmierzchu i bez stuknięcia na pożegnanie sezonu.. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 @Sobol, niestety specjalnej czcionki dla żartu czy sarkazmu (w przypadku sarkazmu szczególnie by się takowa przydała ) jeszcze nie wymyślono więc wspieram się emotikonami. Tak jak zauważył Kamil, mój post był żartem.Żart żartem a sprawiedliwość po mojej stronie ma być Wybacz źle to odebrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 trzeba było wypuścić go sąsiadowi do oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 trzeba było wypuścić go sąsiadowi do oczka .... żeby zeżarł lilie wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 @Maynard Branie było ok 14ej ,zresztą jedyne Hol krótki i silowy zawsze tak holuje Sprzet to elitka 2.9 do28gr emblem z pajaczkiem 0.14Fotki mam ale zgodnie z regulaminem ryb w czasie Ochronym nie zamieszczamy Chyba ze sa jakies wyjątki ?Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Racja, mój błąd. No to akurat się robiło trochę cieplej, żeby znowu zaczęła linka zamarzać.Ja niestety nie doczekałem się prezentu na zakończenie sezonu, a liczyłem się z tym, że może być tylko jedno Polamania następnym razem!PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi