Skocz do zawartości

Przyłowy 2012

Forecast

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie żeby nie było żadnych zgrzytów fotki jak widać usunąłem.Chciałem tylko pokazać że raptorki Tomiego smakują nie tylko boleniom :D Niestety nie miałem wpływu na to, jaka ryba mi weżmie widocznie ten sum nie czytał RAPR

Nie wiem co ma wspólnego z tym RAPR :unsure:

@fish28

spokojnie tylko wybrani mogą wstawiać fotki przypadkowo złowionych rybek które są w okresie ochronnym bądź zdjęcie lekko odbiega od regulaminu.

mnie odwołano do lektury, robienia zdjęć- gdzie niektóre osoby które się w tym artykule tam pojawiły mogły by sie uczyć łowić ode mnie- no ale takie prawo.

Pozdrawiam

Danek

@Tymon coś z tymi wobkami z jajami jest :unsure: Chodząc za klenikiem z wobkami Tomka-pampuchy trafiłem kilka boleni :unsure: Jeden to rozumie a było ich w sumie sześć sztuk łącznie. Zmieniam główke na Odrze kilka rzutów i bach siedzi chlapacz. Druga główka i to samo. Dałem sobie spokój już tego dnia bo szkoda było mi kaleczyć bolki skoro nastawiałem sie na klenio-jaziory :mellow:

post-4335-1348917116,5882_thumb.jpg

Mylisz się :D

tylko trzeba umieć je zastosować i modyfikować pod różne warunki :mellow:

..no co Ty nie powiesz :lol: :mellow: ;) ...

Na szczęście, mnie chlapaki mało interesują, szczególnie łowione na jaziowe wobki...

Do boleni Tomy stworzył, świetne i dedykowane stricte temu gatunkowi wabiki

• 2 tygodnie później...

Co do przyłowów tegorocznych to składały sie one głównie z lecholi...

tutaj największa... rycząca siedemdziesiątka zapewne tuż przed porodem

http://img442.imageshack.us/img442/9496/p1020686s.jpg

Uploaded with ImageShack.us

I wczorajszy karaś na Tomiego raptora - uderzenie z opadu

http://img715.imageshack.us/img715/4364/p1040343v.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Muszę przyznać, że leszczy w tym wątku to się spodziewałem, uklei i kiełbi też, bo sam łowiłem je na mepsa 00, ale karaś... :huh:

Najdziwniejszym przyłowem jaki miałem w życiu to były żeberka... chyba były mięsne, ale nie wiem na pewno by były trochę ogryzione.