Michciu.96 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Cześć mieszka ktoś blisko tych miejscowości i jest mi w stanie powiedzieć jaki jest aktualnie stan wody?Chodzimy mi czy woda jest mała i czysta. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Oo piątku podniosła sie o 6cm bo w sobotę popadało w górach.Wczoraj jak jechałem to an trasie Sanok- Dynów była podniesiona i tracona. Ja bym poczekał z łowieniem do jutra lub środy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 A więcej i szybciej info zdobędziesz tu : https://www.fishing.org.pl/topic/83-g%C3%B3rny-san-od-%C5%BAr%C3%B3d%C5%82a-do-m-przemy%C5%9Bl/?page=151&tab=comments&_fromLogout=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi