marek_k84 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 nie podoba mi się aż takie rozbicie. Teraz człek nalatać się musi od jednego do drugiego. Ale to tylko moje zdanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Strasznie się nalata z jęzorem na wierzchu .Klikasz strona główna forum i widzisz wszystko. Teraz człek wie gdzie iść jak ma sprawę, a nie przeszukiwać jedno ogólne forum. Tak to by sie dopiero naszukał!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Marku nie wiem czy zawodowo pracujesz z wykorzystaniem dobrego organizatora z relacyjną bazą danych. Przeciesz tam porządek w zbiorach jest podstawą połapania się we wszystkim. I czym dokładniejsze rozbicie tym lepiej i szybciej. Docenia się to przy znaczącej ilości danych t.z. po parę tysięcy w każdym. bez tego można zostać molem książkowym, o przepraszam. Chciałem napisać komputerowym.Remek nie myśli na dziś. On myśli już dziś na jutro i pojutrze. To dobrze.Chociasz z drugiej strony to mi go trochę żal. Bo on zamiast teraz jeździć na drapieżniki to myśli jak nam zrobić wygodniej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Dzięki Andrzej za dobre słowo. Działów nie będzie dużo ale jeśli one się różnią merytorycznie to podział wydaje się naturalny właśnie dlatego by było łatwiej.A z rybami ... no fakt. Uruchomienie już niedługo ... a przed mną jeszcze wiele pracy. Ale będzie dobrze! Obecnie pozostało mi oglądanie filmów PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marek_k84
nie podoba mi się aż takie rozbicie. Teraz człek nalatać się musi od jednego do drugiego. Ale to tylko moje zdanie....
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi