Skocz do zawartości

Kołowrotek do Batsona

Maciek25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Wracam z pracy a tu taka niespodzianka :huh: nie myślałem ?źe dyskusja tak się rozwinie,ale narobiłem ;) Nie spos?łb odnieść się do wszystkich post?łw więc tak og?łlnie- co do tych u?źywek widzę ?źe zdania r?łwnie?ź podzielone z przewagą głos?łw na TAK. Słusznie niekt?łrzy stwierdzili ?źe mo?źna trafić na minę,najlepiej byłoby osobiście pomacać ale wątpie by była ku temu okazja bo przecie?ź nie będę np.jechał przez p?łł Polski pokręcić kołowrotkiem. Napewno poszukam,zastanowię się mo?źe rzeczywiście coś się trafi,choć przyznam szczerze ?źe najlepiej spodobała mi się propozycja biosterona :mellow: takiego stradica chętnie bym wciągnął ale po szybkim przeglądzie kilku stron widzę ?źe będzie bardzo cię?źko :wacko: Czy ten Stradic jest jeszcze produkowany czy ju?ź tylko u?źywka wchodzi w grę? Nowego znalazłem tylko 4000FC czym on r?ł?źni się od FH? :unsure:

Ja do identycznych zastosowań kupuję w tym roku blue arc'a 30.

Moje wiślane doświadczenia są takie, ?źe w tym sajgonie nie ma co na kultowy sprzęt stawiać, bo szkoda go na taką jazdę w błocie i reszcie syfu.

pzdr dla Torunianina od Toruniania;-) coraz więcej nas tu.

Kurde! Zorro ile Ty masz tych młynk?łw w szafie :D?

Sądzę ?źe pytanie powinno brzmiec: ile Ty masz tych szaf z młynkami? :lol:

:blush::blush::blush:Gupiało się trochę...

Od razu przypomniał mi się obrazek z pierwszej księgi Tytusa... i tekst z dymka: Chłopaki,przestańmy malować, farba nie mieści się ju?ź w pokoju!...

Ja do identycznych zastosowań kupuję w tym roku blue arc'a 30.

Moje wiślane doświadczenia są takie, ?źe w tym sajgonie nie ma co na kultowy sprzęt stawiać, bo szkoda go na taką jazdę w błocie i reszcie syfu.

pzdr dla Torunianina od Toruniania;-) coraz więcej nas tu.

Dziekuję bardzo i r?łwnie?ź pozdrawiam! :mellow:

P.S. Tylko pamiętaj zostawić trochę bolk?łw i dla mnie bo widziałem na fotce co wyprawiasz na bulwarze :D

Kurde! Zorro ile Ty masz tych młynk?łw w szafie :D?

Sądzę ?źe pytanie powinno brzmiec: ile Ty masz tych szaf z młynkami? :lol:

:blush::blush::blush:Gupiało się trochę...

Od razu przypomniał mi się obrazek z pierwszej księgi Tytusa... i tekst z dymka: Chłopaki,przestańmy malować, farba nie mieści się ju?ź w pokoju!...

:lol: :lol: :lol:

MISTRZ SENTENCJA :mellow:

• 1 miesiąc temu...

I jak @Maciek25 na co się zdecydowałeś?? teraz ja mam podobny dylemat:) mo?źe warto panowie śledzić tą aukcje http://www.ebay.co.uk/itm/Shimano-Super-Aero-3000-GTM-made-J apan-/251018644623?pt=UK_SportsLeisure_Fishing_Reels_JN& hash=item3a71e08c8f młynek miałby wsp?łłpracować z MHX ST1084F.