Jack__Daniels Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Kurde! Zorro ile Ty masz tych młynk?łw w szafie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Wracam z pracy a tu taka niespodzianka nie myślałem ?źe dyskusja tak się rozwinie,ale narobiłem Nie spos?łb odnieść się do wszystkich post?łw więc tak og?łlnie- co do tych u?źywek widzę ?źe zdania r?łwnie?ź podzielone z przewagą głos?łw na TAK. Słusznie niekt?łrzy stwierdzili ?źe mo?źna trafić na minę,najlepiej byłoby osobiście pomacać ale wątpie by była ku temu okazja bo przecie?ź nie będę np.jechał przez p?łł Polski pokręcić kołowrotkiem. Napewno poszukam,zastanowię się mo?źe rzeczywiście coś się trafi,choć przyznam szczerze ?źe najlepiej spodobała mi się propozycja biosterona takiego stradica chętnie bym wciągnął ale po szybkim przeglądzie kilku stron widzę ?źe będzie bardzo cię?źko Czy ten Stradic jest jeszcze produkowany czy ju?ź tylko u?źywka wchodzi w grę? Nowego znalazłem tylko 4000FC czym on r?ł?źni się od FH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Jest te?ź wersja STRADIC GTM 4000 RC. Na pierwszy rzut oka r?ł?źnica w cenie i hamulec z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A i jeszcze jedno! Panowie czy wszystko co teraz produkują (nowe)jest od razu złe?! No bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A i jeszcze jedno! Panowie czy wszystko co teraz produkują (nowe)jest od razu złe?! No bez przesady No przecie?ź czanych shimaniak?łw juz nie produkujom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja do identycznych zastosowań kupuję w tym roku blue arc'a 30. Moje wiślane doświadczenia są takie, ?źe w tym sajgonie nie ma co na kultowy sprzęt stawiać, bo szkoda go na taką jazdę w błocie i reszcie syfu. pzdr dla Torunianina od Toruniania;-) coraz więcej nas tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Kurde! Zorro ile Ty masz tych młynk?łw w szafie ? Sądzę ?źe pytanie powinno brzmiec: ile Ty masz tych szaf z młynkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A i jeszcze jedno! Panowie czy wszystko co teraz produkują (nowe)jest od razu złe?! No bez przesady No pewnie, ?źe nie od razu... W sklepie przewa?źnie wszystko jest jeszcze mi?łd-malina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Kurde! Zorro ile Ty masz tych młynk?łw w szafie ? Sądzę ?źe pytanie powinno brzmiec: ile Ty masz tych szaf z młynkami? :blush::blush:Gupiało się trochę... Od razu przypomniał mi się obrazek z pierwszej księgi Tytusa... i tekst z dymka: Chłopaki,przestańmy malować, farba nie mieści się ju?ź w pokoju!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja do identycznych zastosowań kupuję w tym roku blue arc'a 30. Moje wiślane doświadczenia są takie, ?źe w tym sajgonie nie ma co na kultowy sprzęt stawiać, bo szkoda go na taką jazdę w błocie i reszcie syfu. pzdr dla Torunianina od Toruniania;-) coraz więcej nas tu. Dziekuję bardzo i r?łwnie?ź pozdrawiam! P.S. Tylko pamiętaj zostawić trochę bolk?łw i dla mnie bo widziałem na fotce co wyprawiasz na bulwarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Kurde! Zorro ile Ty masz tych młynk?łw w szafie ? Sądzę ?źe pytanie powinno brzmiec: ile Ty masz tych szaf z młynkami? :blush::blush:Gupiało się trochę... Od razu przypomniał mi się obrazek z pierwszej księgi Tytusa... i tekst z dymka: Chłopaki,przestańmy malować, farba nie mieści się ju?ź w pokoju!... MISTRZ SENTENCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 I jak @Maciek25 na co się zdecydowałeś?? teraz ja mam podobny dylemat:) mo?źe warto panowie śledzić tą aukcje http://www.ebay.co.uk/itm/Shimano-Super-Aero-3000-GTM-made-J apan-/251018644623?pt=UK_SportsLeisure_Fishing_Reels_JN& hash=item3a71e08c8f młynek miałby wsp?łłpracować z MHX ST1084F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Lezy u mnie Super Aero 4000 R - Malezja - wersja HS 6,1 - 1. Dawaj na priva jak coś. Produkcja coś koło 2000 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Wyb?łr padł na Stradica 4000FC kt?łry ju?ź czeka razem z Batsonem na pierwszomajowe bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi