Skocz do zawartości

Fireline Crystal

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

niestety nie próbowaem tej linki jeszcze, a co do plecionek to wiem (ale nie powiem <_< ) gdzie kilku cwaniaków kupuje power pro za około 30pln i sprzedaje na allegro za 60 pare złotych, z tym że ta linka nawet nie leżało obok orginału. Co do fireline'a to zależy fluo 12 kg mam już 3 rok i się sprawdza ale jeśli chodzi o 0000 nic no to pozostawie bez komentarza <_<

Kiedyś Firelina przebijała tylko Spectra, ale była prawie 2 x droższa. Potem firma zmieniła politykę i zaczęli robić straszne g... Ostatnio podnieśli trochę wytrzymałość, ale to i tak cień tego co było na początku. Ja to nazywam, obrzydliwe ręczne sterowanie wytrzymałością w celu podniesienia zysków. Mam nadzieję, że się im ta polityka odbija czkawką.

wiem (ale nie powiem <_< ) gdzie kilku cwaniaków kupuje power pro za około 30pln i sprzedaje na allegro za 60 pare złotych, z tym że ta linka nawet nie leżało obok orginału. <_<

Gdybym ja to wiedział to bym powiedział komu trzeba by badziewie zniknęło z rynku. Natomiast wiem kto sprzedaje oryginał i ta wiedza mi wystarcza.

niestety zniknięcie tego z rynku nie jest takie proste, powiem tyko tyle że prawdopodobnie mają licencje na produkcjie, tyle że robią to w taki a nie inny sposób :angry: , a co do miejsca nabycia to proponuje aby przjżeć wszystkie bazary.

W każdym ( no może w prawie każdym )sklepie wędkarskim można kupić sieci i inne g... do kłusownictwa- sprzedawać wolno , urzywać nie oto polska polityka :angry: :wacko: . Niestety nie naprawisz świata, ja próbowałem już coś z tym zrobić, rezultat znasz :(

Nie wierzę,że mają licencji na produkcję pod marką PP. Świadczy o tym fakt , że na domowej stronie sama firma przestrzegała przed tą podróbką i w dość obrazowy sposób pokazywała jak odróżnić oryginał od podróby. Nie chodzi mi o to , że powinieneś z taką informacją polecieć na Policję, bo to nic nie da. Trzeba takie info dać do producenta lub dystrybutora,a oni już sami właściwie zajmą się sprawą. W naszej polskiej mentalności nie leży donos ale w przypadku złodziejstwa nie powinno się mieć skrupułów.

Witam wszystkich. Fire Line Crystal to nie plecionka,tylko linka kompozytowa{choć nazwa plecionka się bardziej przyjęła}łowie nią od 3 miesięcy i nie jest ona taka przeżroczysta jak ja reklamują. Ot zwykły fire line tyle ze biały. Szybko żółknieje,choć może nie strzępi się tak szybko jak zwykły, szary ale dosyć wytrzymały.

nic dodac nic ujac, zwykly berkleyowski chlam a wywolany reklama hype jest dla mnie niezrozumialy, podane parametry sa mocno zawyzone

cześć

trzy pytania, czy ktos używal nowej plecionki Rapala titanium braid? Powinna byc oryginalna bo rozprowadza ją oficjalnie Normark

drugie pytanie, to na allegro widzialem power pro w róznych cenach, wiecie które sa oryginalne?

trzecie pytanie to czy znajoma jest wam DOBRA plecionka o mocy 17 lb

pozd Jerzy

cześć

trzy pytania, czy ktos używal nowej plecionki Rapala titanium braid? Powinna byc oryginalna bo rozprowadza ją oficjalnie Normark

drugie pytanie, to na allegro widzialem power pro w róznych cenach, wiecie które sa oryginalne?

trzecie pytanie to czy znajoma jest wam DOBRA plecionka o mocy 17 lb

pozd Jerzy

Skontaktuj się na WCWI z człwiekiem o nicku @craft, vel słoiczek_babuni na allegro on sprzedaje oryginał sprowadzany z USA. Przez WCWI kupisz taniej

B)