Skocz do zawartości

Fireline Crystal

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro siedzisz w UK, to tam raczej falszywki PP nie daja.

W Irlandii, Kuba :D

Za taką pomyłkę można od Irlandczyka oberwać <_<

Niestety mieszkam w okolicy, gdzie łowi się tylko ryby morskie i pstrągi. Kupienie czegoś do normalnego spinningu graniczy z cudem.

witam,

dziekuję za info. Skontaktuję się ze słoiczkiem babuni. :lol:

@Pitt, czy tych plecionek rapali używaleś z multikiem? Pytanie o tyle uzasadnione, że mialem kiedys plecionkę triada, która była bardzo dobra jak uzywałem z stałoszpulowcem, a po nawinieciu (nowy motek) na Daiwę Alphas fatalna. Zakleszczały sie zwoje, linka kleiła sie do szuli itd. A tak przy okazji jestem ciekawy waszej opini o lince Konger techron Black.

pozd jW

TPE zamiast ze sloiczkiem babuni dzwon do mnie-ostatnio na ebayu lyknalem 40lb powerpro z wysylka za 9,60e :huh: w stanach czy australii. jakbys byl zainteresowany rybami to wal smialo-wreszcie kupilem lodke wiec mozna cos wiecej zdzialac. Ciagle mam te nieszczesne sufixy ktore mialem Ci wyslac poczta :blush:to bys sobie odebral :mellow: :mellow:

TPE zamiast ze sloiczkiem babuni dzwon do mnie-ostatnio na ebayu lyknalem 40lb powerpro z wysylka za 9,60e :huh: w stanach czy australii. jakbys byl zainteresowany rybami to wal smialo-wreszcie kupilem lodke wiec mozna cos wiecej zdzialac. Ciagle mam te nieszczesne sufixy ktore mialem Ci wyslac poczta :blush:to bys sobie odebral :mellow: :mellow:

Kuba chetnie przyjade tylko nie wiem kiedy...Juz po sezonie, a ja dalej pracuje po 6 dni w tygodniu...Postaram sie jednak wyrwac do Ciebie w odwiedziny. Plecionke bede potrzebowal w przyszlym roku do nowego zestawu z multikiem

A o ile pamietam to chyba byly Strofty??? :D