klon Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 dzięki za pomysł, może dam rade coś takiego zrobić <_< podaj tylko link do dystrybutora bądż do producenta http://www.powerpro.com/ <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Skoro siedzisz w UK, to tam raczej falszywki PP nie daja. W Irlandii, Kuba Za taką pomyłkę można od Irlandczyka oberwać <_< Niestety mieszkam w okolicy, gdzie łowi się tylko ryby morskie i pstrągi. Kupienie czegoś do normalnego spinningu graniczy z cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 witam, dziekuję za info. Skontaktuję się ze słoiczkiem babuni. @Pitt, czy tych plecionek rapali używaleś z multikiem? Pytanie o tyle uzasadnione, że mialem kiedys plecionkę triada, która była bardzo dobra jak uzywałem z stałoszpulowcem, a po nawinieciu (nowy motek) na Daiwę Alphas fatalna. Zakleszczały sie zwoje, linka kleiła sie do szuli itd. A tak przy okazji jestem ciekawy waszej opini o lince Konger techron Black.pozd jW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 tak, lowilem tehrmic braid multikiem 26, 33 i 44 lb a takze titanium braid 20 i 30 lb, swietna linka ale droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 TPE zamiast ze sloiczkiem babuni dzwon do mnie-ostatnio na ebayu lyknalem 40lb powerpro z wysylka za 9,60e w stanach czy australii. jakbys byl zainteresowany rybami to wal smialo-wreszcie kupilem lodke wiec mozna cos wiecej zdzialac. Ciagle mam te nieszczesne sufixy ktore mialem Ci wyslac poczta :blush:to bys sobie odebral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 TPE zamiast ze sloiczkiem babuni dzwon do mnie-ostatnio na ebayu lyknalem 40lb powerpro z wysylka za 9,60e w stanach czy australii. jakbys byl zainteresowany rybami to wal smialo-wreszcie kupilem lodke wiec mozna cos wiecej zdzialac. Ciagle mam te nieszczesne sufixy ktore mialem Ci wyslac poczta :blush:to bys sobie odebral Kuba chetnie przyjade tylko nie wiem kiedy...Juz po sezonie, a ja dalej pracuje po 6 dni w tygodniu...Postaram sie jednak wyrwac do Ciebie w odwiedziny. Plecionke bede potrzebowal w przyszlym roku do nowego zestawu z multikiem A o ile pamietam to chyba byly Strofty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Dzizaz, no pewnie ze strofty, mam juz takie dziury w pale ze tylko czekac jak przyjde do pracy bez spodni Teraz bede ciagnal troszke rzeczy z fishingmartu wiec jak co to szybko na priv daj znac jak cos trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Kurcze gdybys to napisal godzine wczesniej, wlasnie zrobilem zamowienie na szczupak.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Thanks, I've sent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi