BOB1 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) czerwiec 1972 ... ale Kamil to wyprostuje Edytowane 5 Marca 2021 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Wow, 5001C z takim f/n to naprawdę dobry strzał Jeszcze jak jest w idealnym stanie to już w ogóle bajka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 czerwiec 1972 ... ale Kamil to wyprostuje Dzięki Robert Nie byłem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) No, to dziś mam nową zabawkę ???? Edytowane 5 Marca 2021 przez golsyl1980 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Mój najstarszy 5001C jest z października 1973. Gratuluje zdobyczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Wow, 5001C z takim f/n to naprawdę dobry strzał Jeszcze jak jest w idealnym stanie to już w ogóle bajka Idealny niestety nie jest .Ale mam zamiar go używać I tak się cieszę ,bo licytowałem się z jakimś Johanem do ostatniej sekundy . Na prawą rękę jest dużo więcej i w stanie NÓWKA ale ceny ,to już w kosmodolcach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) W tamtych latach był to jedyny multik na lewą rękę. Dopiero w latach 1980-82, Shimano wypuściło na rynek europejski Bantam Mag 201SG i w podobnym okresie Daiwa wypuściła Procaster PMA33SL (mam je, czasem używam i jest super satysfakcja) Edytowane 5 Marca 2021 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jake Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 A czemu dopiero w 72 byl pierwszy na lewa reke?a miliony sprzedano na prawa?czy w ameryce przewazaja mankuci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 To nie mańkuci łowią multikami na prawą rękę tylko praworęczni i tak jest do dzisiaj. Potrzeby rynku europejskiego i zwykły biznes spowodował , że pojawiły się na lewą rękę dla "upartych" europejczyków , którzy nie chcieli się przestawić na kręcenie prawą. Jednak zadziwia mnie najbardziej to, że do dzisiaj większość praworęcznych zarzuca przynętę prawą ręką aby potem przełożyć kij do lewej i kręcić korbą prawą łapką ... bez sensu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jake Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Ale skoro tak robi 99% uzytkownikow to moze to nie jest do konca bez sensu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 To kwestia przyzwyczajenia i utrwalonych odruchów no i przecież inni tak łowią. Dla mnie bez sensu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Dla mnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Może trochę sensu to ma, wysiłek rozkłada się przecież na obie ręce. Chociaż sam nauczyłem się rzucać lewą, by takich zmian uniknąć. Teraz po latach, to poświęcenie procentuje, bo czasem by chwilę odpocząć zamieniamy się z synem lustrzanymi zestawami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jake Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 W europejskim wedkarstwie rzutowym przez dziesieciolecia w konkurencji rzutu na odleglosc ciezarkiem 18(chyba)gramowym,krolowal Ambassadeur 2500C ze specjalna szpula z magnezu. Czy ktos ma taka szpule i moglby zamiescic jej zdjecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Morrum SX 1601C ma na stopce numer-080010/25Ktoś wie jaki to jest rocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Morrum SX 1601C ma na stopce numer-080010/25Ktoś wie jaki to jest rocznik?Kurczę tylu znawców i nikt nie wie?Już miałem nadzieję że spec od rubinów będzie wiedział. Trudne to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 2000 rok 25 tydzieńSpec od rubinów powie Ci, że Twój Abu na nieetyczne korzenie i pozbądź się w ogóle tego złomu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 2000 rok 25 tydzieńSpec od rubinów powie Ci, że Twój Abu na nieetyczne korzenie i pozbądź się w ogóle tego złomu.Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Nikt wam nie broni, zbierajcie multiki nawet z szopy nad rzeką Morrum, co tylko chcecie. I tak co wpiszę to niestety jest usuwane, totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Może nie ABU ale Heddon Heritage 30 tillverkad av Victory Malmö. Jutro do mnie wyruszy ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Fajny, chyba w ładnym stanie Mam w "szafie" dwa egzemplarze Victory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Były czworaczki od rozmiaru 30 do 45 ale, to już większą ???? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Jeszcze w gąszczu wędek u siebie znalazłem taką i nic nie mogę o niej znaleźć. Tylko jakieś strony o łodziach RYDS mi wyskakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 W końcu dorwałem w przyzwoitym stanie i niekosmicznej cenie brata bliźniaka Recorda 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Niezłe bliźniaki dwujajowe ???? Dziś pojawiła się aukcja pudła Record. Ciekawe jaka wartość przedstawia. Jak na razie przegrywam licytację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi