krzysiek gżybek Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Kamil jebnij jakieś kazanie o tym młynku.prócz tego że jest na prawe łape i miotaĺem nim jerki 60-80 to nie wiem nic.interesuje mnie rok urodzenia i jaki ma zakres rzutowy.może te 80g to było zawiele dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Krzyś, gdzie żesz to wykopał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Piotruś to spadek po Maćku Big gamie.kupiłem od jego żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Kamil jebnij jakieś kazanie o tym młynku.prócz tego że jest na prawe łape i miotaĺem nim jerki 60-80 to nie wiem nic.interesuje mnie rok urodzenia i jaki ma zakres rzutowy.może te 80g to było zawiele dla niego. Przy okazji możesz coś skrobnąć o ABU Ambassadeur 6500C High Speed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Ah, ten Maciuś, nasz Przyjaciel. Masz farta, bo jesteś mańkutem, tak jak On. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 ja nie jestem mańkut.pisze prawą łapą.Maciek też prawą pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Ale obydwaj w lewej ręce patyka trzymacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Piotruś ale tylko przy zwijaniu.bo rzucam i lewą i prawą,zależy od sytuacji.a przyuważ Gawła,rzuca lewą ,przekłada do prawej i kręci lewą kręci.chyba że coś zmienił bo już prawie 2 lata go nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Piotrek a co ciekawe mam w użyciu 1 zestaw z abu morum na lewą łape. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Witam szanowne grono Mam takiego ambasadorka i nie bardzo mogę znaleźć info w sieci. Może wy będziecie wiedzieć coś na jego temat.Ma niestandardową korbe i knoby. NIe wiem czy to tunning czy jakies limited. Na stopce ma nr 080009/26 i naklejkę HC...Hipolit Cegielski ??? Pozdrawiam. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluzjonista Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 O kurna, ale ładny! Winszuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Aż się pośliniłem ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 4501C. Bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Witam szanowne grono Mam takiego ambasadorka i nie bardzo mogę znaleźć info w sieci. Może wy będziecie wiedzieć coś na jego temat.Ma niestandardową korbe i knoby. NIe wiem czy to tunning czy jakies limited. Na stopce ma nr 080009/26 i naklejkę HC...Hipolit Cegielski ??? Pozdrawiam. Twoja korba:https://www.hedgehog-studio.co.jp/phone/product/2463 Edytowane 9 Czerwca 2019 przez hose4ras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Dzięki serdeczne.Sprawa korby wyjaśniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 W katalogu Napp och Nytt 2019 na stronach 132-135 jest relacja z wizyty Wayna Reala (tego od strony realsreels.com) w fabryce Abu. Może ktoś się orientuje, czy jest dostępna angielskojęzyczna wersja tego katalogu (polski katalog jest zupełnie inny), czy muszę się pobawić w przepisywanie do google tłumacza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Mam w domu przywieziony w tym roku z Finlandii, ale nie pamiętam czy wersja angielska czy fińska. Sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Niestety fiński Numery Twoich depozytów w szafie5000C 0671002500C 070007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Dziękuję za sprawdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Kamil a kiedy wstawisz kazanie o tym młynku co wstawiłem 2czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odik777 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Witam, szukam opini o VERITAS V2 CAST firmy Abu Garcia,249 40-100g, zna ktoś może lub użytkuje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Witam, szukam opini o VERITAS V2 CAST firmy Abu Garcia,249 40-100g, zna ktoś może lub użytkuje?Spróbuj tu http://jerkbait.pl/topic/94304-d%C5%82ugi-cast-pod-du%C5%BCe-gumy/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 https://www.youtube.com/watch?v=VAo7gTW2qnw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 U nas to zaraz z......aliby go za węzłową siatkę w podbieraku.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi