Skocz do zawartości

Czorsztyn

MGOR

Rekomendowane odpowiedzi

Zajazd " Cicha woda " . Pierwszy parking za Chubą ( jadąc w stronę Czorsztyna ). Na miejscu jest hotel , restauracja , łódki , można wykupić licencję i trochę brakującego sprzętu ( woblery , gumy , przypony i takie tam ).

Właściciel całego zamieszania - Piotr - jest zapalonym wędkarzem i można u niego zasięgnąć języka jeśli nie znasz tej wody.

• 2 miesiące temu...

Odgrzebuję temat z lamusa.

W niedziele mogę wyskoczyć na Czorsztyn.

Co tam się teraz dzieje ?

Jaki jest stan wody ? Jaka temperatura ?

Ryby biorą ? Jakie ? W jakich partiach wody ?

Na co się nastawić ?

Był tam ktoś ostatnio wogóle ?

• Like 1

Cześć, wybieram się nad Czorsztyn. Wiem, że łódkę się da wypożyczyć ale czy możliwe jest wypożyczenie pływadełka z echosondą??

Zakładając opcję bez echo gdzie najlepiej się zwodować i coś popróbować?? Może ktoś zdradzi jakąś tajemnicę...

8iee.jpg

Kieruj się w tą okolicę, między zamkami.Rybki zeszły już na głębokość 15-18m. Okolica Zielonych Skałek też jest ok.

witam

zeszły na 15-18 m , ale nocą i tak wychodzą na wodę 0,2-1 m :) mam to rozpracowane tam nieźle :D ale ciężko o okazy Sandacza 67 najdłuższy złowiony ale 50 taków idzie połowić , oraz niewymiarków też masę

witam

zeszły na 15-18 m , ale nocą i tak wychodzą na wodę 0,2-1 m :) mam to rozpracowane tam nieźle :D ale ciężko o okazy Sandacza 67 najdłuższy złowiony ale 50 taków idzie połowić , oraz niewymiarków też masę

Może dlatego łowisz "średniaki" bo za płytko łowisz.

Swoją drogą gdzie znajdujesz w Czorsztynie tak płytką wodę 0,2-1m ?

Chyba że obławiasz wodę w odległości 5 cm od lądu, bo już przeważnie metr od brzegu jest przynajmniej1,5m głębokości :D.

Witam, chętnie bym popływał ale nie mam łodzi ani doświadczenia na Czorsztynie. Korzystał kroś z ich oferty?..http://www.peche-pologne.pl/index.php/pl/wynajem-jachtow znacie jakieś pewne łódki z silnikami i echo do wynajęcia nad wodą?

Dzięki i pozdrawiam. W.

Witam, chętnie bym popływał ale nie mam łodzi ani doświadczenia na Czorsztynie. Korzystał kroś z ich oferty?..http://www.peche-pologne.pl/index.php/pl/wynajem-jachtow znacie jakieś pewne łódki z silnikami i echo do wynajęcia nad wodą?

Dzięki i pozdrawiam. W.

Nie lepiej zgadać się z kimś kto tam jeździ od czasu do czasu.

Może dlatego łowisz "średniaki" bo za płytko łowisz.

Swoją drogą gdzie znajdujesz w Czorsztynie tak płytką wodę 0,2-1m ?

Chyba że obławiasz wodę w odległości 5 cm od lądu, bo już przeważnie metr od brzegu jest przynajmniej1,5m głębokości :D.

Płycizna i to dość rozległa jest pomiędzy ujściami D i B.

Teraz tj od około tygodnia ze względu na nocne przymrozki jest sterylna.

Bez echa to tylko szczupły i to głęboko.Z sandaczami jest tak jak mówi Voldemort.

Baaardzo głęboko.

• 2 miesiące temu...

Wpisz kamery Niedzica albo Czorsztyn i masz kamerki live. Tydzień temu woda miała ok 6-7st więc wątpię żeby zamarzło. To duży zbiornik i trzeba zdrowego mrozu żeby złapalo. Daj znać jak wyniki, bo ja już złożyłem klamoty i czekam na maj i Rożnów a potem 15.06 i ..wiadomo:)

Edytowane przez Sandre