ZIKU Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 chopy te meter dwadzieścia wyjęty, bo urwało film?macie fajny zbiornik, kiedyś napewno odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 postanowili pewnie oszczędzić widzą swoich dalszych rozmyślań na temat podbierania tego potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja nad Czorsztynem świetnie się relaksuje bo zbiornik położony jest mega malowniczo . Stojąc między wyspą a murem mogę podziwiac jednoczesnie majestatyczne czasem ośnieżone szczyty Tatr .. Babia Górę .. i Trzy Korony, lubię podpłynąć pod zielone skałki lub zamek w Czorsztynie .. a ryby ??? Czasem są, a czasem wracam bez jednego pstryku...bywa. Kto się nastawia na rybne eldorado zastanowilbym się przed przyjazdem, ale jak ktoś chce poplywac i odpocząć od codziennosci mysle że warto Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Sandre 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Koledzy sezon "Czorsztyński" bardzo blisko. Z pływadeł możemy łowić od 16.06 czyli poniedziałku. Zadzwoniłem do Okregu i miła Pani powiedziala ze wypływac na rybki mozemy dopiero 16tego, ale w RAPR pisze jak dzwon ze jezeli koniec okresu przypada na dzien wolny od pracy to okres ulega skroceniu. Dwie osoby z Zarządu koła z okolic NS potwierdzają tę wersję. To jak to w końcu jest wolno w niedziele czy nie wolno ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Koledzy sezon "Czorsztyński" bardzo blisko. Z pływadeł możemy łowić od 16.06 czyli poniedziałku. Zadzwoniłem do Okregu i miła Pani powiedziala ze wypływac na rybki mozemy dopiero 16tego, ale w RAPR pisze jak dzwon ze jezeli koniec okresu przypada na dzien wolny od pracy to okres ulega skroceniu. Dwie osoby z Zarządu koła z okolic NS potwierdzają tę wersję. To jak to w końcu jest wolno w niedziele czy nie wolno ??? http://www.youtube.com/watch?v=zbfYkiHY_A8 ps. proponuje ochłonąć spuścić ciśnienie i darować sobie JEDEN dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) A co nie masz wolnego w niedzielę:) ?? Już sie dowiedziałem .. więc dzięki W niedziele statki w portach Edytowane 9 Czerwca 2014 przez Sandre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 A co nie masz wolnego w niedzielę :) ?? Już sie dowiedziałem .. więc dzięki W niedziele statki w portach tak się akurat składa, że mam wolne ale początek sezonu choć wiem, że potrafi ładnie obdarować rybką to sobie odpuszczam z wiadomych względów ps mam nadzieje, że flauty nie będzie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 w poniedziałek nie będzie źle a killerow z cichej wody będziemy omijać sZerokim łukiem. A wyniki ... powiem jak wędkarze z najpiękniejszej Polskiej rzeki .. Bug zechce Bug da ... Czort potrafi obdarować wrażeniami ale i sprowadzić "wszystkowiedzacych" na ziemię.Co do flauty im większy upał i flauta tym metnookie skurczybyki lepiej gryzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Cześć. Podłączam się do wątku, bo planuję urlop w sierpniu nad Czorsztynem (Kluszkowce) i pytanie jedno mam. Czy można i gdzie ewentualnie wypożyczyć łajbę, żeby popływać wędkarsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 W Kluszkowcach u Krzyśka (łódki i kwatery) albo w Czorsztynie w zatoce. Trzeba mieć swój silnik i echo jezioro jest mało wiosłowe... ps odezwij się na priwa dam ci nr tel. Krzyśka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Łódki są jeszcze w Pensjonacie Jordanówka,półwysep Stylchyn, ale nie wiem jak z cenami w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Faktycznie w niedzielę nie połowimy z łodzi.Wg.regulaminu okres ochronny skraca sie o dzień wolny od pracy i jak ktoś chce to może zabrać sandacza złowionego z brzegu.Niestety zakaz połowu z łodzi do 15 .06 jest zakazem wewnętrznym a tam nie ma nic o skróceniu tego terminu.Debilne to dla mnie okrutnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Faktycznie w niedzielę nie połowimy z łodzi.Wg.regulaminu okres ochronny skraca sie o dzień wolny od pracy i jak ktoś chce to może zabrać sandacza złowionego z brzegu.Niestety zakaz połowu z łodzi do 15 .06 jest zakazem wewnętrznym a tam nie ma nic o skróceniu tego terminu.Debilne to dla mnie okrutnie. A dla mnie nie Oddychać chłopaki toć to tylko jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jak nie pracujesz albo masz luzacką robotę to dla Ciebie tylko jeden dzień .Dla większości pracujących mogących jedynie urwać się tylko w niedzielę to tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zaraz komuś pęknie żyłka z tego ciśnienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 W poniedziałek wyregulujemy cisnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 U mnie ciśnień nie ma. Kot tez czeka ze mną na rozpoczęcie łapania z łódki :-) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 I jak byli? Połowili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Chłopaki z Fenwick Polska zglosili tylko "waleczne czterdziestki", ale byli i tacy co mieli po 4 sztuki takie między 50-60cm, największy zasłyszany ok. 72cm, zdarzały się ładne okonie, załóg jak zawsze wiele i ryba raczej płytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ponoć byli tacy co ładnie polowili Pogoda dopisała to było mega ważne .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jak wieści znad wody? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Z moich info bez szału .. jakieś pojedyncze ledwowymiarki na cofce .. na week może dmuchnac 5-6m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Może szału nie ma ale cos tam polowilismy. W poniedziałek na rozpoczęcie sezonu w 3 na gumiaku: sporo ryb z czego ok 6 miarowych, największy 61cm+ ładne przyłowy okoniowe i łososiowatych. Wczoraj pływałem z narzeczoną bardziej na chillu (książka, piwko) od 13-20 z dłuższa przerwa na obiad : 4 ryby, wszystkie miarowe 55-62. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Ooooo ta czerwona ławeczka wydaje mi się znajoma....Nie narzekajcie, ryby biorą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi