Skocz do zawartości

Czorsztyn

MGOR

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nad Czorsztynem świetnie się relaksuje bo zbiornik położony jest mega malowniczo . Stojąc między wyspą a murem mogę podziwiac jednoczesnie majestatyczne czasem ośnieżone szczyty Tatr .. Babia Górę .. i Trzy Korony, lubię podpłynąć pod zielone skałki lub zamek w Czorsztynie .. a ryby ??? Czasem są, a czasem wracam bez jednego pstryku...bywa. Kto się nastawia na rybne eldorado zastanowilbym się przed przyjazdem, ale jak ktoś chce poplywac i odpocząć od codziennosci mysle że warto

Edytowane przez Sandre
  • Like 3

• 1 miesiąc temu...

Koledzy sezon "Czorsztyński" bardzo blisko.

Z pływadeł możemy łowić od 16.06 czyli poniedziałku. Zadzwoniłem do Okregu i miła Pani powiedziala ze wypływac na rybki mozemy dopiero 16tego, ale w RAPR pisze jak dzwon ze jezeli koniec okresu przypada na dzien wolny od pracy to okres ulega skroceniu. Dwie osoby z Zarządu koła z okolic NS potwierdzają tę wersję.

To jak to w końcu jest wolno w niedziele czy nie wolno ???

Koledzy sezon "Czorsztyński" bardzo blisko.

Z pływadeł możemy łowić od 16.06 czyli poniedziałku. Zadzwoniłem do Okregu i miła Pani powiedziala ze wypływac na rybki mozemy dopiero 16tego, ale w RAPR pisze jak dzwon ze jezeli koniec okresu przypada na dzien wolny od pracy to okres ulega skroceniu. Dwie osoby z Zarządu koła z okolic NS potwierdzają tę wersję.

To jak to w końcu jest wolno w niedziele czy nie wolno ???

http://www.youtube.com/watch?v=zbfYkiHY_A8

ps. proponuje ochłonąć spuścić ciśnienie i darować sobie JEDEN dzień :lol:

A co nie masz wolnego w niedzielę :):) :) ??

Już sie dowiedziałem .. więc dzięki :)

W niedziele statki w portach :)

tak się akurat składa, że mam wolne ale początek sezonu choć wiem, że potrafi ładnie obdarować rybką to sobie odpuszczam z wiadomych względów :)

ps mam nadzieje, że flauty nie będzie pozdr. :)

:) w poniedziałek nie będzie źle a killerow z cichej wody będziemy omijać sZerokim łukiem. A wyniki ... powiem jak wędkarze z najpiękniejszej Polskiej rzeki .. Bug zechce Bug da ... :) Czort potrafi obdarować wrażeniami ale i sprowadzić "wszystkowiedzacych" na ziemię.

Co do flauty im większy upał i flauta tym metnookie skurczybyki lepiej gryzą.

Faktycznie w niedzielę nie połowimy z łodzi.Wg.regulaminu okres ochronny skraca sie o dzień wolny od pracy i  jak ktoś chce to może zabrać sandacza złowionego z brzegu.Niestety zakaz połowu z łodzi do 15 .06 jest zakazem wewnętrznym a tam nie ma nic o skróceniu tego terminu.Debilne to dla mnie okrutnie.

• Like 1

Faktycznie w niedzielę nie połowimy z łodzi.Wg.regulaminu okres ochronny skraca sie o dzień wolny od pracy i  jak ktoś chce to może zabrać sandacza złowionego z brzegu.Niestety zakaz połowu z łodzi do 15 .06 jest zakazem wewnętrznym a tam nie ma nic o skróceniu tego terminu.Debilne to dla mnie okrutnie.

A dla mnie nie  ;)

Oddychać chłopaki toć to tylko jeden dzień

Chłopaki z Fenwick Polska zglosili tylko "waleczne czterdziestki", ale byli i tacy co mieli po 4 sztuki takie między 50-60cm, największy zasłyszany ok. 72cm, zdarzały się ładne okonie, załóg jak zawsze wiele i ryba raczej płytko :D

Może szału nie ma ale cos tam polowilismy. W poniedziałek na rozpoczęcie sezonu w 3 na gumiaku: sporo ryb z czego ok 6 miarowych, największy 61cm+ ładne przyłowy okoniowe i łososiowatych. Wczoraj pływałem z narzeczoną bardziej na chillu (książka, piwko) od 13-20 z dłuższa przerwa na obiad : 4 ryby, wszystkie miarowe 55-62.post-50270-1403239446,7106_thumb.jpgpost-50270-1403239604,0899_thumb.jpg