Sandre Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Przynajmniej poczujesz ze żyjesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Mówisz o tych korkach spowrotem na zakopiance jutro niedziela Edytowane 22 Listopada 2014 przez Piotr Boruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Pogoda już tylko dla najtwardszych śnieg na brzegu, szadź na drzewach wczoraj z rana piątka na minusie i wschodni wiatr. Ale kilka ekip było, rybki...coś tam skubało ale olbzymów nie zanotowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Potwierdzam byłem widzialem:) o zmroku było wesolo:) przypomnieli mi się polawiacze homarow z discovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Warunki ciężkie ba rano marznie a póżniej wieje ale jakby mniej króciaków się melduje ale woda jeszcze ciepła dobre 8C może jak jeszcze troche spadnie temp. to wejdą do zatok i coś konkretnego jescze się zamelduje w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Piotrek zawsze wiedziałem że jesteś twardy gość Cieplutka woda 8 C.A nuż się ochłódzi to będą gryzły Jak tak dalej pójdzie to będziesz musiał dzwonić po strażaków by odbili Ci lód pod brzegiem jak kilka lat temu św.pamięci Józek z Jaśkiem wracający z patelni przed wigilją Masz Chłopie zdrowie.Parę lat temu też tak miałem. Takie łowienie w zimowej sceneri ma niesamowity urok.Uważam już na zdrówko i takie klimaty niestety pomalutku stają mi się obce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) wiesz Januszku - krótka opowieść - dwa lata temu 30 grudnia -15c lód na jeziorze - marznie w oczach ale łódka na wodzie...czekamy. Zapowiadają że ma być wiatr lód cienki to go połamie. Ostatni dzień przed sylwestrem więć chłopaków na Mizernej więcej było. I co wiatr nie przeszedł - ale ognisko nad jeziorem fajne było :-) Ps.: Chciałem zacytować jednego z naszych kolegów " Pamiętajcie, że nie zawsze jest niedziela.... wyczyście swoje wędki z kurzu i łowcie...." a może w końcu traficie na ten dzień, ten moment.Autora cytatu pozdrawiam serdecznie, dużo zdrowia, do zobaczenia pewnie już w przyszłym roku na Czorsztynie Edytowane 30 Listopada 2014 przez Piotr Boruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Zaliczyłem w tym tygodniu dwa wypady ... Ja oba na zero, koledzy z łajby coś tam połowili- raczej miarówki sie wieszały! Zostawiłem sporo sprzętu na dnie, miedzy innymi dt20+ odczepiacz z 20metrami linki =KOLEJNY POTECJALNY ZACZEP NIE DO WYTARGANIA ! Ten sezon na Czorsztynie juz zamykam. Do zobaczenia nad woda w bardziej komfortowych warunkach pogogodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Czekam aż mróz troszkę odpuści jest jeszcze nadzieja pod koniec przyszłego tygodnia zapowiadają ocieplenie na pewno nie odpuszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Fajmy pomysł. Na pewno się zjawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ja juz przygotowuje spezęt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tb01 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pewnie i ja dołącze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Czy są warunki do łowienia z lodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Przyłączam się do pytania, we wtorek sprawdzę osobiście ale jak ktoś ma taką wiedzę to fajnie by było żeby coś napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Koledzy wiem ze pokrywa lodowa jest ale czy na tyle bezpieczna żeby na nią wejść juz nie.Tez proszę o informację jaka jest grubość tej pokrywy.Dziękuję z góry.Pozdrawiam. Edytowane 7 Lutego 2015 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerkhof Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam.Wczoraj byli kumple. Nie za bogato z lodem, 5-7 cm, ale "szyba" i bardzo ślisko. Trzeba dobrze trzymać zwieracze. Jak kolega wyciął orła to się pod nim pajączek zrobił.5 okoni 28-35 cm na 7-10 metrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jak na to, że 1-go jeszcze była woda to i tak nie najgorzej, średnio można liczyć cm na dzień, ale przy takim jednolitym lodzie 7cm już jest spoko grubością, ale jeszcze poczekam do 10cm :-) narazie pstrągi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ludki łowiły od Huby, po zatokach również siedzieli, na środku nikt się nie odważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dziękuje bardzo za wieści.Jeśli nic się nic nie zmieni czyli nie przyjdzie wiosna to ruszam w przyszłym tygodniu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Teraz trochę śnieg przysypie, woda wyjdzie...i będzie 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Był ktoś dzisiaj na lodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Kumpel był z bratem i ojcem. Połowili okonków. Największy miał 37 cm a najwięcej było w przedziale 25-28 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerkhof Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 W niedziele przyszła straszna śnieżyca, tak że kumple nie mogli znaleść swoich rzeczy a i siebie nie widzieli na kilkadziesiąt metrów.Zrobiło pierzynę na 15-20 cm, więc z tym przyrostem lodu będzie chyba lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Byłem dzis na desce w kluszkowcach - siedza przy dziurach - nie boja się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi