Skocz do zawartości

Czorsztyn

MGOR

Rekomendowane odpowiedzi

Warunki ciężkie ba rano marznie a póżniej wieje :D ale jakby mniej króciaków się melduje ale woda jeszcze ciepła dobre 8C może jak jeszcze troche spadnie temp. to wejdą do zatok i coś konkretnego jescze się zamelduje w tym roku B)

Piotrek zawsze wiedziałem że jesteś twardy gość :D Cieplutka woda 8 C.A nuż się ochłódzi to będą gryzły :D Jak tak dalej pójdzie to będziesz musiał dzwonić po strażaków by odbili Ci lód pod brzegiem jak kilka lat temu św.pamięci Józek z Jaśkiem wracający z patelni przed wigilją :) Masz Chłopie zdrowie.Parę lat temu też tak miałem. :) Takie łowienie w zimowej sceneri ma niesamowity urok.Uważam już na zdrówko i takie klimaty niestety  pomalutku stają mi się obce :(

wiesz Januszku - krótka opowieść - dwa lata temu 30 grudnia -15c lód na jeziorze - marznie w oczach ale łódka na wodzie...czekamy. Zapowiadają że ma być wiatr lód cienki to go połamie. Ostatni dzień przed sylwestrem więć chłopaków na Mizernej więcej było. I co wiatr nie przeszedł - ale ognisko nad jeziorem fajne było :-)

Ps.: Chciałem zacytować jednego z naszych kolegów " Pamiętajcie, że nie zawsze jest niedziela.... wyczyście swoje wędki z kurzu i łowcie...." a może w końcu traficie na ten dzień, ten moment.

Autora cytatu pozdrawiam serdecznie, dużo zdrowia, do zobaczenia pewnie już w przyszłym roku na Czorsztynie

Edytowane przez Piotr Boruch

Zaliczyłem w tym tygodniu dwa wypady ... Ja oba na zero, koledzy z łajby coś tam połowili- raczej miarówki sie wieszały! Zostawiłem sporo sprzętu na dnie, miedzy innymi dt20+ odczepiacz z 20metrami linki =KOLEJNY POTECJALNY ZACZEP NIE DO WYTARGANIA !

Ten sezon na Czorsztynie juz zamykam. Do zobaczenia nad woda w bardziej komfortowych warunkach pogogodowych.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...