caen Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Coś nowego na lodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 no coraz cieniej i więcej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak cienko i czy jest bezpiecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Bywa róznie ale da się łowić chociaż środkiem raczej nikt nie chodzi, raczej po zatokach i niestety zamiast lepiej to ze wzgl. na pogodę raczej gorzej. Proponuje narty, albo płynacą formę wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caen Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dziękuję, kusi mnie łowienie dlatego pytam. A ponieważ mam 2,5 godz. jazdy nad jezioro nie chcę jechac w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Zmroziło teraz -8C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Czorsztyn, Mizerna - 8-10cm prawie na całości lód czysty, jednolity, ślisko jak .., brań brak pojedyncze małe okonie i jazgarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 HejLód tak jak kolega pisze ok 10cm.Chodziłem dzisiaj po całym zbiorniku.Ryba chimeryczna.Na sondzie widać jak się podnoszą ale co dziesiąty się decyduje.Rozmiarowo 25-35 cm na byki nie trafiłem.Ale ferie się jeszcze nie kończą Bardziej przeszkadzał silny,zimny wiatr niż śliska nawierzchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Był ktoś jeszcze dzisiaj na czorsztynie ? da się bezpiecznie łowić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 W nocy mrozi w dzień plus wprawdzie nie byłem ale na 98% spokojnie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 HejWczoraj łowiłem.Bezpiecznie możesz łowić.Ale to ostanie dni kiedy będzie dało się wejść.Z rybami było bardzo słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Kto będzie na Czorsztyńskim w piątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ale tam dopiero od 15 czerwca wolno pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 to wyplyń 15.06 szybko Cie zdejmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 to wyplyń 15.06 szybko Cie zdejmąTzn.? Do 15 włącznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tak zapytam a z brzegu od kiedy wolno spiningowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tak do 15 włącznie. W zeszlym roku bylismy swiadkami jak facet wyplynal 15tego z samym echem ... policja przyplynela po 15 minutach. A z brzegu spinning na pewno od 1.06 a czy w maju wolno trzeba doczytać. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldi Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wolno spiningować z brzegu od 1 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Nikogo nie będzie ? Dobra - sam sobie poszperam po zatoczkach. ..... Ale może ktoś wie jaki stan wody w zalewie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wczoraj bylem na pstrągach. Woda normalna choc po dzisiejszych ulewach moze sie zmienic. Z łódki można łowić od 16.06 od 01.05 tylko brzeg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Panowie usluszalem niepokojaca wiadomosc. Ponoc maja spuscic wode z Czorsztyna aby cos tam przy tamie dlubac. Czy ktos moglby potwierdzic albo zaprzeczyc ... na razie traktujmy to jak plotke ale jesli sie potwierdzi to bedzie nie tęgo ... bo juz mam Mietków przed oczyma ;( Edytowane 14 Maja 2015 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Panowie usluszalem niepokojaca wiadomosc. Ponoc maja spuscic wode z Czorsztyna aby cos tam przy tamie dlubac. Czy ktos moglby potwierdzic albo zaprzeczyc ... na razie traktujmy to jak plotke ale jesli sie potwierdzi to bedzie nie tęgo ... bo juz mam Mietków przed oczyma ;(Powiedzcie, że to nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Mam nadzieje ze gdzies tam cos tam zasłyszane ... przecedzone i zmienione ale jak faktycznie grubszy remont to roznice wysokosci sa piekielne pod zapora ponad 40m .... chocby mieli z 10 spucic to cofka do ptasiej wszystkie tarliska psu w d.... a w kałużach gumofilce z widlami (tymi metalowymi nie od Janusza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Mają obniżyć poziom wody ponoć aż o 17m . Jakiś czas temu mówiło się że dopiero w jesieni ale ponoć już zaczynają .Na razie wygląda to tak :-( ; http://pogodynka.pl/polska/hydro/zbiorniki/ . "Jadą" i z Czorsztyna i z Rożnowa Edytowane 14 Maja 2015 przez kleniojazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 A miałem sobie tam skoczyć w wakacje, a tu d...a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi