volkswagen Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Panowie usluszalem niepokojaca wiadomosc. Ponoc maja spuscic wode z Czorsztyna aby cos tam przy tamie dlubac. Czy ktos moglby potwierdzic albo zaprzeczyc ... na razie traktujmy to jak plotke ale jesli sie potwierdzi to bedzie nie tęgo ... bo juz mam Mietków przed oczyma ;(Jest to prawda w 100%. Szykuje się remont turbiny i to jak najszybszy więc woda musi szybko w miarę zejść. Edytowane 14 Maja 2015 przez volkswagen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) To <<słownictwo!!!>> świetnie!! Edytowane 15 Maja 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Człowiek cały rok czeka a tu taka niespodzianka jakoś jak opłacałem kartę nikt nic nie wspominał .<<słownictwo!!!>> rewelacja Edytowane 15 Maja 2015 przez mario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek K. Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Na 15 wszystko ogarnięte i <<słownictwo!!!>> wszystko szczelil Edytowane 15 Maja 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Na 16-go;) Ja bede w przyszlym tygodniu pare dni sie tam krecil z okonioweczką to zobacze co i jak. Patrząc na pogodynke z polskich zaporowek tylko Czorsztyn a co za tym idzie i Rożnów zrzucają wode ;( Edytowane 15 Maja 2015 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Kolega mi wczoraj mowil, ze do Czerwca raczej nie spuszcza, to przynajmniej wyleg zdazy sie wykluc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 http://www.sadeczanin.info/gospodarka,6/czesi-kupia-elektrownie-w-czorsztynie-umowa-klepnieta,34836#.VVXwQY7tmko Ktoś wie jak to teraz wygląda? Nigdzie w necie nie mogę znaleźć kto jest obecnie właścicielem ZZW Niedzica. Na ich stronie ani słowa o tym nie ma tak samo jak i o owym remoncie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Z tego co mi wiadomo to co 10 lat miały być takie manewry i to by się zgadzało bo ostatnio w 2005 roku 2/3 zbiornika wypuszczono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Woda niska. Około 1,5-2m nizsza niz normalnie (ale jest juz tak od jakiegos czasu). Rozmawialem z Panami z PSR ( jezdza kontroluja i chwala im za to) i z ich relacji wynika że są zakusy na spuszczanie wody o te 17m, ale na zaporze to oni jeszcze sami nie wiedza czy beda spuszczac czy nie, wiec to nie przesądzone, a jesli miałoby dojść do czegos takiego to dopiero na jesieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 woda wysoka pałne lustro, miały być okonie a tu falstart i zdarzyło się 5 sandaczyków jeden nawet całkem dobry pod 60 na 1,5 godziny łowenia - ot taka rodzinna wycieczka, sprzęt typowo okoniowy kij do 10gr i 0,14 tylko one o tym nie wiedziały ...okoni brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Wiem że szału na Czorcie nie ma ale wybiera sie ktoś z forumowiczów na otwarcie sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Panowie,Jadę do Czorsztyna na 2 pierwsze tygodnie sierpnia. Łódka będzie. Podpowiecie gdzie najlepiej się pokręcić?(może już ktoś pytał ale ciężko się przekopać od początku wątku z 2012 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 To nie duze jezioro wiec obłowisz całe przez 2 tygodnie. W lecie najlepiej szukac ryb na głębokościach do 10-12m max 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Slavecky, wygooglaj sobie mapę batymetryczną zbiornika, zorganizuj echo na łódkę i będziesz miał przed sobą 2 tygodnie wędkarskiej przygody.W razie kłopotów zawsze pozostanie Ci opcja pływania "tam gdzie wszyscy", też się sprawdza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Przy normalnym stanie wody w pierwszej połowie sezonu od cofki do kluszkowiec skansenu resztę bez znajomośco zbiornika możesz sobie odpuścić Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Piotr Boruch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dziś dzwoni do mnie klient ... (już kiedyś odbierał osobiście samochodem służbowym w niebieskie pasy o rejestracji hpg ) ... - "Panie zrób Pan 20 kogutów tylko wszystkie prawie czarne bo kumpel dzwonił że teraz to sandaczowy hit na Dobczy,,,, yyyy Czorsztynie" Ja - Na Czorsztynie wolno od 16tego - Szzzzz myli mi się to wszystko ... oczywiście że chodziło o ten no .. Rożnów Zapierdziela człowiek po 120km ...nie powiem uwielbiam Czorcika ... ale mając zaporówke pod nosem mogę sobie na nią z mostu popatrzeć ... bo nie dla psa kiełbasa ... ten miód to dla gości co znają gości ... Taki kawał wody tylko dla kłusoli ... tak można tylko u nas. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 zostało już tylko parę godzin.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ja sie juz zbieram i jade w kierunku mordoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 kto jeszcze do mordoru.......?? Ja dopiero w czwartek czekam aż szlaki zostaną przetarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 My we srode po popoludniowce ruszamy /kimono w aucie i czwartek od 3 na wodzie /kto ostatni na cofce ten gapcio:) Kumple jada jutro z rana, ale mam wiarygodne "cynki" ze brania zaczna sie we czwartek kiedy kur trzy razy zapieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Kumple jada jutro z rana, ale mam wiarygodne "cynki" ze brania zaczna sie we czwartek Nie mam nic przeciwko I do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wieści z nad wody: coś tam się dziejeSTOPszału nie maSTOPszarańcza made in poland ładuje wszystko do plastikowych worków a następnie do wcześniej przygotowanych mobilnych zamrażarek STOPogólnie pozytytywna atmosferaSTOP przyjeżdżajcieSTOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 normalnie nogami pod stołem przebieram i cholera w pracy siedze zamiast ryby łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wieści z nad wody: coś tam się dziejeSTOPszału nie maSTOPszarańcza made in poland ładuje wszystko do plastikowych worków a następnie do wcześniej przygotowanych mobilnych zamrażarek STOPogólnie pozytytywna atmosferaSTOP przyjeżdżajcieSTOPCzyli jak co roku... STOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 ... i jak co roku białeczko się liczy ja odpuściłem początek bo żal patrzeĆ na te zarobione ekipy i biedne sandaczyki STOP !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi