Skocz do zawartości

Czorsztyn

MGOR

Rekomendowane odpowiedzi

Zakaz to zakaz i choć szybciej i podobno bezpieczniej na spalinie jak niektórzy twierdzą to dalej zakaz. Taki sam jak ograniczenie ruchu do 50km/h jedni go przestrzegają, a inni płacą mandaty. Kolega z Trwam powinien zapłacić podwójny bo niedość że zakaz  łamie to jeszcze namawia do złego, istny diabeł w  Trwamowskiej skórze :ph34r:

Napisal niedzielny wedkarz. Na ryby pojedz teoretyku;)

Dwa dni łowienia, kilkanaście sandaczyków ( 3 z wymiarem), dwie kaczuchy ok. 60 cm  ( gruby odpłynął z przynętą okoniową) i ładne okonie 30+, ale tylko na 2 miejscówkach. Wody przybyło przez 2 tygodnie ok 1,5 m. Podobno od jutra mają grubo spuszczać po 3 mln m3 na dobę.

Dwa dni łowienia, kilkanaście sandaczyków ( 3 z wymiarem), dwie kaczuchy ok. 60 cm ( gruby odpłynął z przynętą okoniową) i ładne okonie 30+, ale tylko na 2 miejscówkach. Wody przybyło przez 2 tygodnie ok 1,5 m. Podobno od jutra mają grubo spuszczać po 3 mln m3 na dobę.

Kolega łowi z łódki?

Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka

Ubawiłem się :)  

Piękne wejście na forum :D

"Niedzielny wędkarz", "teoretyk" powiadasz ... :lol:

A co by w temacie było - regulaminów się przestrzega i już. Na Czorsztynie też. No chyba, że się jest jakimś patałachem, to wtedy nie trzeba :)

P.S. Tylko mnie na ryby nie wysyłaj. Właśnie wróciłem i nad ranem będę znowu :P

• Like 2

pozwólcie, że i ja się odniosę. Skoro tak uważasz przyjacielu zapraszam cię na ryby. Może czegoś ciekawego mnie nauczysz zawsze jestem otwarty na wszystkie nowinki. A co do niedzielnego. faktycznie nie żyje z tego więc robię jeszcze inne rzeczy i nie mogę "mieszkać" nad wodą ale raczej radzę sobie nienajgorzej, a tak wogóle to miło mi cię poznać ;)

Ps. nie odpisałem wczoraj bo akurat byłem nad Wisłą

Edytowane przez Piotr Boruch
  • Like 3

W sobotę trafiłem na okonie w przedziale 20-25 cm może nie "byki" ale zabawa była super .

Było im obojętne co trafia do wody a pierwsze 3 złowiłem na koguta sandaczowego więc musiały być na "ssaniu" skoro łykały 28 gr.

W którym rejonie kolega łowił i z brzegu czy łódki?

Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka