Skocz do zawartości

Czorsztyn

MGOR

Rekomendowane odpowiedzi

Planuję w dniach 13-15.11  wyjazd. Znacie jakąś dobrą i niedrogą bazę noclegować niedalego proponiwanych przez Was slipów? Zależy mi, żeby była możliwość bezpiecznego zostawienia sprzętu pływającego na podwórku u właściciela. Prosiłbym o informację na priv.

Hmm ... a jego samochodu używasz Krzyśku jadąc nad Czorsztyn ... a jakiego na Turawe ? :)

Nie przemyślałeś troszkę pytania, a nawet jeśli ktoś miałby wysilić się na odpowiedź nie podałeś żadnych kryteriów.  Cena długość ... nic kompletnie ...ale, że mam 2 wolne minuty wysilę się na odpowiedź .. choć będzie to strzał ... Mikado inazuma do 22 gram (około 2m w jednym kawałku) bardzo fajny kijek ogarnie od 15 do 30gram w pełnym komforcie. I nie kontynuuj tego tematu bo to dział wieśći znad wody a nie wędka dla Krzysia :) Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć napisz do mnie na priv to może coś ustalimy, bo przerzuciłem parę patyków. W każdym razie tutaj nie śmieć bo to wątek w którym próbujemy wszystkim przekazać jaki to bezrybny i beznadziejny wędkarsko zbiornik :)

Edytowane przez Sandre
  • Like 5

Panowie ponieważ jestem na etapie kupna nowej wędki typowo pod sandacza na zbiornik czorsztyński,moje pytanie jakich wędek używacie na tym zbiorniku??

Krzysiek tez taka posiadam jak Sandre,jak chcesz załóż wątek a na pewno wszystkiego sie dowiesz.

A wracając do tematu wczoraj z rana sporo łódek u nas kicha dwa przylowy szczupły 70+ i okonek 25

A poza tym ani stuknięcia .

Tak sobie myśle albo 2 miesięczna nieobecność plus mocna mgła ,która ograniczała możliwość znalezienia miejscówek , albo po prostu nie gryzly