Skocz do zawartości

Czorsztyn

MGOR

Rekomendowane odpowiedzi

U nas też się coć działo jednak wielkośc nie powalała. Ekip sporo, większość (oczywiście z kwestii bezpieczeństwa) na spalinie. wodowanie w Kluszkowcach prawie niemożliwe bloto po same pachy. Ryba bardzo płochliwa, brania delikatne...Ale fajnie..w tygodniu powtórze

... ale to podnoszenie kotwicy sprawia ze jakos wolimy te plytsze miejsca, nawet kosztem wynikow :)

wiesz grunt to dobry podział obowiązków na łodzi :D tzn. ty płyniesz i mówisz dobra na dół potem ruszasz i pytasz podniesione....albo ptryczek elektryczek który sam zwija i rozwija linę. Co ja bym dal żeby go mieć :rolleyes: :D

Witam!

Mysle i ja wybrac sie na Czorsztyn i pocwiczyc troche te swieze ;) Jednak oprocz belly boat nie posiadam innego srodka plywajacego. Mam w zwiazku z tym pytanie do zorientowanych: ma ktos namiary na miejsce w ktorym moglbym wypozyczyc lodz i od razu stamtad wyplatnac? Zazwyczaj korzystalem z Cichej Wody ale nie wiem jak teraz wyglada tam sytuacja ze wzgledu na niski stan wody...

Dzieki za pomoc :)

Pozdrawiam,

Przemek.

Edytowane przez dawcaR6

Znam te łódkę na której pływa P. Kolendowicz mam na niej wypływane dobre kilkaset godzin :D myśle że kilku kolegów z forum też może coś na jej temat powiedzieć ;) nawet wczoraj na niej pływałem

Edytowane przez Piotr Boruch
  • Like 1

Ahaaaaaa - Froga zamknęli za filmiki to może by ich jakim mandatem chociaż :)... człowiek sobie trollinguje że go łodka obok nie slyszy i czuje sie jak złodziej i złoczynca a tu 30hp pełna pyta, bo to rozumiesz chłopaki z teamu on musi testowac jak biorą pod zaporą a za 5 minut pod hubą ... przebacz nie ma ..poza tym jak to tak na elekryku ...nieelegancko:)

Edytowane przez Sandre

Znam te łódkę na której pływa P. Kolendowicz mam na niej wypływane dobre kilkaset godzin :D myśle że kilku kolegów z forum też może coś na jej temat powiedzieć ;) nawet wczoraj na niej pływałem

Szczęśliwa łajba, może niebawem znowu takową się okaże :)

Edytowane przez michcio